Asarcık Belediyesinde Çalışmalar Hız kesmiyor

Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz,Asarcıkta Yapmış oldukları calıßmalarla ilgili olarak bir açıklama yaptı.

İşte Başkan Kılağuz’un açıklaması;

Cumhur ittifakının örnek ilçesi olarak ilçemizin her bölgesinde gerek bakanlık yatırımları gerek Büyükşehir Belediyemiz ve Asarcık Belediyesi olarak ilçemizi adeta şantiyeye çevirdik.

Bu kapsamda devam eden  Kavak Asarcık arası son 8 km kısımdaki çalışmaları Esentepe ve Edilli mahallemizdeki sathi kaplama çalışması, Kılavuzlu sofular  sıcak asvalt öncesi dolgu ve genişletme  çalışması Arıcak, Yayla köyü , Kılavuzlu , ilce bağlantısı beton yol çalışması çaglayan mahallesi yol genişletme ve dolgu çalışması, Gülveren köyü parke çalışması, Keselan köyü   Stablize ve beton öncesi konkrosör malzeme kırım calışması, Akyazı maraş ve aptuoglu , Musaga köyü , Alan köyü yeniköy mahallelerinde 2. Kat sati çalışması öncesi yama işleri devam etmektedir.

Birlik ve beraber olduğumuz sürece Allah’ın izniyle aşamayacağımız hiç bir sorun kalmayacaktır. Bu manada bizlerden destegini esirgemeyen Büyük şehir belediye  Başkanımız Sayın Mustafa Demir beye gece gündüz mesai kavramı gözetmeden her daim yanımda olan Ak parti Asarcık ilce başkanı ilhan Gonca’ya Milliyetçi Hareket partisi ilce başkanı Hasan Demirci’ye  Büyükşehir fen işleri müdürümüz Berkan Çelik’e muhtarlar dernek başkanım Mustafa  Özmeral’e ve nezlinde tüm muhtarlarımıza ve belediye meclis üyelerime teşekkür ediyorum.

Allah’ın izni ile 2 yıl içerisinde Asarcık yol, su, kanalizasyon gibi terimleri hayatımızdan çıkaracağız dedi.

Bunları da sevebilirsiniz