ASFED 1.OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

ASFED 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 07 Ekim 2022 tarihinde Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Prof. Dr. Musa Yıldız’ın ev sahipliğinde Gazi Üniversitesi Konferans Salonu’nda Samsunlu bürokratlar, iş insanları, sanayici ve diğer üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.
Toplantıda Divan Başkanlığına Hüseyin Edis, katip üyeliklerine ise Bahri Kesici ve Aydın Şık seçildi. Divan konuşması Divan Başkanı Hüseyin Edis tarafından gerçekleştirildi.

Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda federasyona bağlı derneklerin üyelerinden oluşan Yönetim, Denetleme, Disiplin Kurulları ve Samsun’un 17 ilçesini temsil eden üst düzey yöneticilerin, bürokratların, iş insanlarının oluşturduğu Yüksek İstişare Kurulu oluşturuldu.
Federasyon organlarının yanı sıra ASFED Kadın Kolları ve ASFED Gençlik Kolları oluşturularak başkanlar ve üyelerin seçimi gerçekleştirildi.
İlk temsilcilik Samsun’da açılarak ASFED Samsun Temsilciği kuruldu ve Samsun Temsilciliği Başkanı olarak Fatih Pişkin seçildi.

Toplantımıza ev sahipliği yapan Federasyonumuz Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sn. Musa Yıldız’a, Federasyonumuza destekleri ile katkıda bulunan Astaş Holding Y. Kurulu Başkan Yrd. Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platform SAMKON Başkanı Sn. Hasan Kaya Aşçı’ya,
TBMM 25. dönem Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Sn. Hüseyin Edis’e,
HALKFAKTORING Genel Müdürü Sn. Selahattin Süleymanoğlu’na,
MEB Bakan yardımcısı Sn. Sadri Şensoy’a,
Kavak Eski Belediye Başkanı ve Sivil Havacılık Eski Genel Müdürü Sn. Bahri Kesici ’ye
AFAD Strateji Geliştirme Daire Başkanı Sn. Sadi Ergin’e,
Ankara Vergi Dairesi Başkanı Sn. Yüksel Duman’a,
Trafik Başkanı 1. Sınıf Emniyet Müdürü Sn. Mehmet Yavuz’a,
MCR Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Burhan Mucur’a,
Sağlık Bakanlığı Müfettişi Sn. Yücel Şirin’e,
Koza Holding CEO’su Sn. Mahmut Çelik’e,
Federasyonumuz üyesi dernek başkanları ve yönetimlerine ve 1. Olağan Genel Kurul Toplantımıza katılım sağlayan kadınlarımıza, gençlerimize ve tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bunları da sevebilirsiniz