ASFED ve ASİYAD’dan SBB Başkanı Doğan’a ziyaret

ASFED ve ASİYAD heyeti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ankara Samsun Dernekleri Federasyonu (ASFED) ile Ankara Samsun Sanayici İş Adamları ve Yöneticileri Derneği (ASİYAD) Genel Başkanı Osman Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Neriman Demir Kuru, ASFED Samsun İl Başkanı Türker Yüksel, ASFED Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Kardelen Taşkın, ASFED Havza İlçe Başkanı Aydın Kaya, İlçe Başkan Yardımcısı Yahya Ayan,  ilçe yönetim kurulu üyemsi Alper Gedik, ASFED Gençlik Kolları Başkanı Aydın Şık, ASFED Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Sarıer, ASFED Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri Musa Altun, Bahri Kesici, ASFED Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ve ASFED Samsun Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

ASFED ve ASİYAD Genel Başkanı Osman Yılmaz, SBB Başkanı Doğan’a ASFED ve ASİYAD’ın faaliyetleri hakkında bilgiler aktararak heyet adına tebriklerini iletti.

Yılmaz; “Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Halit Doğan’a yeni görevinde başarılar diliyor, misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. ASFED ve ASİYAD olarak milli mücadelenin şehir olan ilimiz Samsun’un yanındayız. İlimiz ve ilçelerimiz için ne görev düşer ise bizler her zaman göreve hazırız.”dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ise Yılmaz ve beraberindeki heyetin tebriklerini kabul ederek ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretin sonunda ASFED ve ASİYAD Genel Başkanı Osman Yılmaz, SBB Başkanı Doğan’a hediye takdim etti.

Ziyaret ile ilgili olarak bir açıklama yapan ASFED Havza İlçe Başkanı Aydın Kaya; “ASFED ve ASİYAD Genel Başkanı Osman Yılmaz’ın başkanlığında Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Halit Doğan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ve başarı temennilerimizi kendilerine ilettik. Ziyarette ilimiz ve ilçelerimiz için yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarelerde de bulunduk. Nazik kabullerinden ötürü Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Halit Doğan’a teşekkür ederim.”dedi

 

Bunları da sevebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir