AtaÇocuk’tan rengarenk festival

Atakum Belediyesi AtaÇocuk Çocuk Gelişim Merkezleri’nin gerçekleştirdiği 1. Ata Çocuk Festivali’nde rengarenk anlar yaşandı. Katılımcıların doyasıya oyunlar oynadığı festivalde, ‘AtaÇocuk’lular için düzenlenen mezuniyet töreninde gurur ve mutluluk bir arada yaşandı.

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’nin Atakumlu çocukların eğitime eşit biçimde ulaşıp, modern eğitim sistemiyle geleceğe daha güçlü hazırlanmaları için sözünü vererek kente kazandırdığı ve gün geçtikçe sayısı artan Atakum Belediyesi AtaÇocuk Çocuk Gelişim Merkezleri 1. Ata Çocuk Festivali’ni gerçekleştirdi. Çakırlar Korusu’nda yapılan festivalde AtaÇocuklu minikler, veliler ve öğretmenler doyasıya eğlendi.

ÇOCUK OYUNLARI HEP BİRLİKTE OYNANDI

AtaÇocuk’tan mezun olan öğrenciler için kep töreninin de gerçekleştirildiği festivalde, hazırladıkları birbirinden renkli detaylarla çocuklara unutulmaz bir gün yaşatan AtaÇocuk öğretmenleri, öğrencilerini mezun etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadı.

Etkinlikte anne ve babalar çocuklarıyla birlikte eğlenceli eğitici oyunlar oynarken; minik öğrencilerin fotoğraflarından oluşan sergi, pamuk şekerler, balonlar ve maskotların dans gösterileri yoğun ilgi gördü. Tıngır Mıngır Çocuk Şarkıları konseri ile de festival eğlencesi doruğa ulaştı.

 

BAŞKAN DEVECİ BAŞARI DİLEDİ

Miniklerin festival heyecanına ortak olan Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, “Bu güzel tabloyu meydana getiren birey olmak tek başına mutluluk kaynağı olmalı. Hepinizi kutluyorum. Çocuklarımız büyüdü, AtaÇocuk’tan ayrılıyorlar ama ben çocuklardan söz aldım; görüşmeye devam edeceğiz. Çocuklarımıza hayatları boyunca başarılar diliyorum” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz