Atakum Belediyesi’nden Afet İşleri Müdürlüğü

Atakum Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısında, belediye çatısında kurulacak Afet İşleri Müdürlüğü mecliste görüşülmeye başlandı. Meclis Başkan Vekili İpek, “Ayrıca Afet Eğitim Merkezi kurmak için çalışıyoruz. Bu proje sayesinde Orta Karadeniz Bölgesi’ndeki tüm eğitimler Atakum’da verilebilecek” dedi.

 

Atakum Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı Atakum Belediye Meclisi Başkan Vekili Hasan İpek başkanlığında gerçekleştirildi. 6 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda gündemdeki maddeler oy birliğiyle komisyonlara havale edildi.

“ÜLKEMİZ ÇOK ÜZÜCÜ BİR DEPREM YAŞADI”

Meclis gündeminde yeni kurulacak olan Atakum Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü’nün yönetmeliği de yer aldı. Yeni müdürlük hakkında açıklamalarda bulunan Atakum Belediye Meclisi Başkan Vekili Hasan İpek, “Ülkemiz çok üzücü bir deprem yaşadı. Bu depremden sonra Atakum Belediyesi olarak biz de çalışmalara başladık. Şu anda kentimizde gönüllerden arama kurtarma ekiplerinin oluşturulması, eğitim verilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Diğer yandan bir Afet Eğitim Merkezi kurmak için çalışıyoruz. Bu proje sayesinde Orta Karadeniz Bölgesi’ndeki tüm eğitimler Atakum’da verilebilecek” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz