ATAKUM YEŞİLDERE ANAOKULU 2023/2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İLK MEZUNLARINI UĞURLADI

Atakum ilçesi Yeşildere Anaokulu 2023 – 2024 eğitim öğretim yılı mezuniyet törenini Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezinde başlayan muhteşem bir organizasyonla kutladılar. Okul Müdürü Dilek Genç,“Geleceğimizin teminatı olan sevgili öğrencilerimizi buradan uğurlamanın sevicini yaşıyoruz.” dedi.

Tören Atakum İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Fatih Mehmet Öztürkçe, Ladik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Turan Coşun ,okul müdürleri, öğretmenlerin ve değerli velilerin katılımıyla başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Minik mezunlar yaptıkları birbirinden güzel dans, rond ve koro çalışmalarıyla tüm misafirleri büyülediler. Veliler ve tüm misafirler çocukların bu büyüleyici gösterileri karşısında duygusal anlar yaşadılar. Miniklemiz de hayatlarında unutulmayacak bir güne imzalarını attılar.

‘SİZLERİ ÇOK SEVİYOR VE SİZLERE GÜVENİYORUZ’
Okulun ilk mezunlarını uğurlamanın büyük bir sevincini yaşamadıklarını dile getiren  Yeşildere Anaokulu Müdürü Dilek Genç, “Başlangıçlar güzeldir,bitişler zor.. ayrılışlar hüzünlü… Okulumuzun ilk mezunları olarak yavrularımızı  mezun etmenin gururunu bir o kadar da hüznünü yaşıyoruz. Sevgili öğrencilerimiz; .Anaokulunda edindiğiniz bilgi  ve becerilerle bundan sonraki eğitim hayatınızda binlercesini ekleyerek kendinize ve ülkemize çok güzel başarılar sunacaksınız..İyilik,dürüstlük sevgi ve saygı hep sizinle olsun.. Aydınlık bir gelecekte Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleri rehberiniz olsun..Yolunuz aydınlık, bahtınız açık olsun…Gelecek sizlere emanet.. Sizleri çok seviyor ve sizlere güveniyoruz. Sahneyi miniklerimize bırakmadan önce programın hazırlanmasında emeği geçen; yardımcıma, çocuklarımızın gelişiminde çok büyük katkıları olan tüm öğretmenlerimize, personelimize, okul aile birliği başkanımıza ve üyelerine , Eğitim yılı içerisinde yardım ve desteğini esirgemeyen, çocuklarının eğitimine katkıda bulunan  tüm anne ve babalara,  minik kalpleriyle birazdan sahneyi dolduracak olan çocuklarımıza teşekkür ederim.”diyerek sözlerini sonlandırdı.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz