Atakum’da milli maç heyecanı

Atakum Belediyesi, Türkiye-Galler maçı heyecanını dev ekrana taşıdı. Belediye yanındaki meydana kurulan ekran sayesinde Atakumlular milli maç coşkusunu birlikte yaşadı.

—————————————–

Atakum Belediyesi, tüm Türkiye’nin heyecanla izlediği Türkiye-Galler maçını belediyenin yanında bulunan meydana kurulan dev ekrandan yayınladı. Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci de maçı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, mahalle muhtarları ve futbolsever Atakumlularla izledi. Yağan yağmura rağmen takip edilen maçta Türkiye’nin aradığı gol pozisyonlarında büyük heyecan yaşandı.

 

“GURURLA İZLEDİK”

Milli maç coşkusunu hep birlikte yaşadıklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, “Bugün hepimizin gururu olan milli takımımızın maçını büyük bir heyecanla takip ettik. Havanın yağışlı olmasına rağmen, bu gururu birlikte yaşayabilmek için yurttaşlarımızla bir araya geldik. Euro 2020 coşkusunu kentimizde de hissettik. Her ne kadar galibiyet sevincini yaşayamasak da takımımızın sahadaki mücadelesini büyük bir gururla izledik. Takımımıza bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Resim önizlemesiResim önizlemesiResim önizlemesi

Bunları da sevebilirsiniz