Ayşe Üstünel Dağdelen, İstanbul Samsunlularının Öncü Hanım STK Yöneticisi…

Av. Ayşe Üstünel Dağdelen, Saysiad-Samsunlu Yönetici Sanayici ve İş Adamları (İnsanları) Derneği’nin başkanı olup İstanbul’daki Samsunluların da çok önemli hanım STK yöneticilerinden birisidir. Genelde erkek egemen olan STK dünyasında, Samsunlular öncü rol üstlenip dernek, federasyon başkanlığı ve yönetim kademelerinde olabildiğince çok sayıda hanım temsilciye yer vermektedirler. Av. Ayşe Üstünel Dağdelen de, işte bu öncülerin en önde gidenlerinden birisidir.

Ayşe Üstünel Dağdelen, girişimciliği, kararlılığı ve müzakere yeteneği ile her zaman, her yerde öne çıkmakta ve farklılığını pozitif bir şekilde ortaya koyabilmektedir. Gerek sosyal hayatta ve gerekse iş hayatında başarı grafiği daima yükselerek devam etmektedir. Ayşe Üstünel Dağdelen, İstanbul Samsunlularını attığı adımlarla hep yukarılara taşımıştır/taşımaktadır/taşıyacaktır.

Kısaca Av. Ayşe Üstünel Dağdelen…

1977 Samsun-Bafra doğumlu olan Ayse Üstünel Dağdelen, ilk ve orta öğrenimini burada tamamlayarak, 1996’da Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazanarak İstanbul’a gelmiştir. Mezuniyetinin ardından Dağdelen, 2009 yılında İstanbul’da kendi adını taşıyan ÜSTÜNEL Hukuk bürosunu kurmuştur. Çeşitli hukuk dallarında faaliyet gösteren Üstünel, son yıllarda Ulusal kanallarda TV programlarında uzman hukuk danışmanı olarak yer almış ve yer almaya devam etmektedir. Bu arada, Galatasaray Üniversitesinde Ekonomi, Gayrimenkul ve Enerji hukuku programları eğitimini tamamlamıştır. Ayşe Üstünel Dağdelen, evli ve bir çocuk annesidir.

2017 yılından bu yana, Saysiad-Samsunlu Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin başkanlığını yürütmekte olan Ayşe Üstünel Dağdelen, başkanlığı boyunca sayısız etkinliğe ev sahipliği yapmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da teşrif ettiği, İstanbul’da düzenlenen ve on binlerce Samsunlu hemşeri ve vatandaşımızın katıldığı Büyük Samsun Buluşması, unutulmayacak güzellikleri ile Ayşe Üstünel Dağdelen’in de çok büyük gayreti ile gerçekleşmiştir.

Başarıdan başarıya…

Ayşe Üstünel Dağdelen’İn mükemmel organizasyonu ile ; Avrupa Şampiyonu olan, Ampute Milli Takımı onuruna düzenlenen yemek ve ödül töreni; Samsun Valiliği adına İstanbul’da “İLK ADIMDAN CUMHURİYETE SERGİSİ’nin” açılması; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında İlker Başbuğ’un konuk edildiği panele ev sahipliği yapması vb. gerçekleşen önemli etkinlikler, zihinlerde yer etmiştir.

Ayşe Üstünel Dağdelen, üstün temsil ve diplomasi yeteneği ile Saysiad ve Samsunlular adına; Beştepe Külliyesi’nde Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen çok sayıda yemeğe katılmış; İçişleri Bakanı, çeşitli bakanlar, siyasiler ve bürokratlar ile Samsun üzerine görüşmeler yapmıştır.

Samsun Valiliği tarafından öncü 19 kadın arasında seçilerek plaket almış. KKTC tarafından başkanı olduğu Saysiad yılın en iyi STK ödülüne layık görülmüş. Çeşitli Sivil Toplum Örgütleri’nin düzenlediği etkinliklerde konuşmacı ve onur konuğu olarak yer almıştır. Ayşe Üstünel Dağdelen, bugün olduğu gibi gelecekte de, daha nice başarılara imza atacak ve temsil ettiği İstanbul Samsunlularını zirvelere taşıyacaktır.

 

Bunları da sevebilirsiniz