AYVACIK ZİRAAT ODASINDAN ÇİFTÇİLERE ÖNEMLİ AŞI ÇAĞRISI

 

Aziz çiftçilerimiz hasat döneminin başlamak üzere olduğu bugünlerde bizlerinde devletimizin yanında olmak adına çiftçilerimizi aşı olmaya davet ediyoruz. Ayrıca çiftçilerimizin bahçelerde yevmiyeci olarak veya imece usulü fındık toplama işlemi yaparken yemeklerin toplu halde yememeleri, aynı bardaktan içecek içmemeleri, pandeminin yayılmasına engel olacaktır.

​Aziz hemşerilerimiz çiftçilerimizin aşı hakkı gelmiş ama aşısını yaptırmamış olanları bahçelerinde çalıştırmamaları aşılanmaya önemli destek sağlayacaktır. Her bir bahçede 20-30 hatta bazı bahçelerde 50 kişiye varan işçi kardeşlerimiz istirahat ve yemek saatlerinde mesafe kurallarına uymaları sağlıkları açısında önem arz etmektedir.

​Aziz çiftçilerimiz bazı sosyal medya hesaplarından insanlarımızı aşıdan soğutmak için bazı terör örgütlerinin paylaşımlarını görmekteyiz onların amacı hasta sayısı artsın ekonomi kötüye gitsin Türk milleti zorda kalsın diye her zaman ki hainliklerini yapmaktadırlar. İnanmış ve iman etmiş hiçbir vatandaşımızın bu hainlerin oyununa gelmemesi gerekmektedir. Hiç kimse için değilse bile evladın torunun için aşını yaptırmalısın. İki dönemdir çocuklarımız okullarından uzakta sağlıklı bir eğitim ve öğretim görememektedirler. ÇOCUKLARIMIZIN BİR DÖNEM DAHA KAYBETMESİ DEMEK ÜLKENİN GELECEĞİNİN KAYBOLMASI DEMEKTİR. BEN EVLADIMI, TORUNUMU, KARDEŞİMİM, ÜLKEMİ, VATANIMI, BAYRAĞIMI, KUR’AN’IMI SEVİYORUM DİYEN HER TÜRKİYE SEVDALISININ AŞI OLMASI VATANDAŞLIK BORCUDUR.

Bunları da sevebilirsiniz