BAFRA BELEDİYE BAŞKANI HAMİT KILIÇ’IN ANKARA TEMASLARI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu.

 

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz’in de hazır bulunduğu görüşmelerde sırasıyla; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Fikri Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Veli Tunçez, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Tamer İnan ziyaret edilerek, Bafra ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

 

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz daha sonra AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı ile TBMM’nde bir araya gelerek ilçe ile ilgili yaşanan son gelişmeleri değerlendirdiler.

 

Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz’ den oluşan heyet son olarak ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ yu makamında ziyaret ettiler.

 

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ziyarette İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Bafra’da özel olarak hazırlanan tabloyu hediye etti.

 

Ankara temasları ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,”Bafra’mız için atılması gereken her türlü adımı Ankara nezdinde atmaya gayret gösteriyoruz. Ak Parti İlçe Başkanımız Av.İbrahim Semiz ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Fikri Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Veli Tunçez, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Tamer İnan ile bir araya gelerek çeşitli fikir alış verişlerinde bulunduk. Dedi.

 

BAKAN SOYLU’DAN BAFRA’YA SELAM

Başkan Kılıç daha sonra ise gerçekleşen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ziyareti ile ilgili olarak ise şunları söyledi:

“Samsun Milletvekilimiz Sayın Av. Orhan Kırcalı, ve AK Parti Bafra İlçe Başkanımız Sayın Av. İbrahim Semiz ile birlikte, başarıları ve duruşu ile bizlere örnek olan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ yu ziyaret ettik. Bafra’mız adına oldukça samimi ve olumlu geçen görüşmemizde istişareler ve değerlendirmelerde bulunduk. Kendisinin tüm Bafralılara selamı var. Bizleri makamında kabul etme nezaketini gösteren Bakanımıza şükranlarımızı sunuyorum. Dedi.

Bunları da sevebilirsiniz