Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’tan İlk Demeç;

BAFRA’MIZA HİZMET İÇİN HIZ KESMEDEN YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 31 Mart Yerel Seçimlerinden zaferle çıktı. Bafra Belediye Başkanı seçilen Hamit Kılıç, “Bu süreç içerisinde bizlere büyük destek veren, bizleri bir an yalnız bırakmayan kıymetli halkımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

31 Mart mahalli ve idari seçimlerini kazanmayı başaran Cumhur İttifakı Adayı Hamit Kılıç, teşekkür mesajı yayımladı.

Başkan Kılıç yayımladığı mesajında şunları söyledi:

 

“Bizler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Sayın Devlet Bahçeli’nin birlikte kurdukları Cumhur İttifakı’nın Ak Parti Bafra Belediye Başkan adayı olarak karşınıza çıktık ve sizlerden bu şekilde oy istedik. Sizler de bu ittifakı benimsediniz ve gereğini yaptınız.Ben özellikle çalışmalar sırasında teşkilatın uyum içerisinde çalışması için elinden geleni yapan, her türlü çalışmanın önünden gidip fedakârca çalışarak bu seçim çalışmalarını başarılı bir şekilde yürüttüğü için Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın İbrahim Semiz’e, teşkilat üyelerimize, yine büyük fedakârlık yaparak sabahtan akşama kadar bizi hiç yalnız bırakmayan, çok değerli kardeşim Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanımız Barbaros Turna’ya ve teşkilat üyelerine çok teşekkür ediyorum.

Cumhur İttifakının ruhuna uygun bir şekilde hep beraber köy, mahalle, sokak, cadde, soğuk, kar demeden ki gittiğimiz yerlerde kar bile yağdı hep beraber çalıştık. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum, hepsinden Allah razı olsun.Bu süre içerisinde yine tüm çalışmalarımızda yanımızda olan bu dönem mecliste birlikte görev yapacağımız Bafra’nın ufkunu açacak Cumhur İttifakı Meclis üyesi arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Özellikle de 10 yıllık süre içerisinde Bafra’mıza hizmet etmiş çok değerli başkanımız Sayın Zihni Şahin’e ve meclis üyelerimize şükranlarımı sunuyorum.Çok değerli hemşerilerimiz elbette bu seçim çalışmaları bir ekip ve organizasyon işi. Ak Parti ilçe başkanımız ve yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi ve yönetimi, Gençlik ve Kadın Kolları, Cumhur ittifakı meclis üyeleri uyum içerisinde ittifakın ruhuna uygun çalışmalara imza attı. Hepsine gönülden teşekkür ediyorum.

Yine bu seçim çalışmaları sırasında bizimle birlikte olan Ak Parti Samsun Milletvekili Sayın Orhan Kırcalı’ya, Genel Başkan Yardımcımız ve Ak Parti Samsun Milletvekilimiz Çiğdem KARAASLAN hanımefendiye, Ak Parti Samsun Milletvekilimiz Yusuf Ziya YILMAZ beye, Ak Parti Samsun Milletvekilimiz Ahmet DEMİRCAN beye Ak Parti Samsun İl Başkanımız Sayın Ersan AKSU’ya ve yönetim kuruluna, tüm siyasilerimize ve şükranlarımızı sunuyorum.Çok Değerli hemşerilerim bu başarı kolay olmadı, bu çalışmaların altında hepinizin gayreti ve imzası var.

Bu çalışmanın altında yine belediyemizde görev yapan en alt kademeden en üst kademeye kadar görev yapan yöneticilerimizin imzası var onlara da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizleri takip eden yerel basınımıza da ayrıca şükranlarımı sunuyorum.Bafra için yeni bir dönem başlıyor. Bu dönem de halkımızla birlikte şehrimizi yönetmeye, tevazu, samimiyet ve gayretle gönüllerde yer bularak halkımıza ve Bafra’mıza hizmet için hız kesmeden yolumuza devam edeceğiz.

Bu güvene karşılık vermek için gecemizi gündüzümüze katacağız. Sizlerden aldığımız güçle hiçbir ayrım gözetmeksizin Bafra’mızı hak ettiği hizmetlere kavuşturmayı sürdüreceğiz. Her kesimden ve her yaştan vatandaşımızla istişare etmeye ve onları kucaklamaya devam edeceğiz.31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Cumhur İttifakımıza göstermiş olduğunuz teveccüh ile Cumhurbaşkanımızın emanetine sahip çıktınız. Emanetinizi aşkla, sevdayla, coşkuyla ve heyecanla taşıyacağımıza, görev süremiz boyunca Bafra’mıza ve sizlere layık olmak için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyor, desteklerini bizlerden esirgemeyen, hangi partiye oy vermiş olursa olsun, sandığa giderek demokratik hakkını kullanan her bir vatandaşımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Seçim sonuçlarının öncelikle Bafra’mıza, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Bunları da sevebilirsiniz