BAFRA BELEDİYE BAŞKANI KILIÇ,VALİ KAYMAK’I KAPIKAYFEST’E DAVET ETTİ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Samsun Valisi Osman Kaymak’ı makamında ziyaret ederek 3.Kapıkaya Doğa Sporları Festivaline davet etti.

 

Bafra Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü yapılacak olan Kapıkaya Doğa Sporları Festivalinin bu yılki içerik ve hazırlıkları ile ilgili olarak Samsun Valisi Osman Kaymak’a bilgi veren Başkan Kılıç, ziyaret ile ilgili olarak şunları söyledi: “Geçen yıl olduğu gibi bu yılda festival kapsamında Samsun Valimizi aramızda görmek tüm Bafralıları ve festival katılımcıları fazlası ile mutlu edeceği kanaatindeyiz. Dedi.

 

Kapıkaya Doğa Sporları Festivalinin Bafra için olduğu kadar bölge içinde büyük önem taşıdığını ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “24-28 Temmuz tarihleri arasında hayata geçecek Festival ile ilgili her türlü hazırlığı yerine getiriyor, önlemlerimizi alıyoruz. Festivalimize Samsun Valiliğimizin ve Büyükşehir Belediyemizin önemli katkıları var, bu vesile ile Samsun Valimiz Sayın Osman Kaymak’a ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir nezdinde tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” Dedi.

 

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın Samsun Valisi Osman Kaymak’a yönelik ziyaretinde ayrı Bafra ile ilgili çeşitli konularda fikir alış verisinde bulunuldu.

 

Bunları da sevebilirsiniz