BAFRA BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNE ARŞİV NİTELİĞİNDE HEDİYE

Bafra Belediyesi tarafından alanında uzman akademisyenlerin katılımı ile 03-06 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen “Tarihi, Kültürel ve Sosyal Yönleriyle Bafra Sempozyumu” sonucunda çıkarılan bildirim kitabı Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantısı öncesi Meclis üyelerine hediye edildi.

 

Geçmiş ve gelecek arasında köprü görevi gören 1. Bafra Sempozyumu bildirim kitabı hakkında konuşan Başkan Kılıç, “Alanında uzman 118 akademisyenimizin katılımı ile Bafra’mıza kazandırdığımız bu eser ciddi bir arşiv niteliği taşımakta ve ilçemizin geçmişine ışık tutmaktadır. Bundan sonra da bizlerin üzerine düşen yeni nesillerimize ilçemizin tarihini anlatmak, tarihi, kültürel ve sosyal yönlerimizin bilimsel etkinlik ve yayınlarla öğrenilmesine, duyurulmasına katkı sağlamaktır. Eserin ortaya çıkmasında emek veren herkese teşekkür ediyor, Bafra’mızın ilk bilimsel kitabının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Belediye Meclis Üyesi Murat Cevahir toplantı sonrası söz alarak Tarihi, Kültürel ve Sosyal Yönleriyle Bafra Sempozyumu” bildirim kitabının ortaya çıkmasında her türlü imkân ile destek olan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a Başkan Yardımcıları Şaban Hüryaşar, Ahmet Tokgöz, aynı zamanda bildirim kitabının editörlüğünü de yapan Bafra Sempozyumu’nun düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Osman Köse ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bunları da sevebilirsiniz