BAFRA BELEDİYESİ AMATÖR KULÜPLERE DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

İlçede spora ve sporcuya verdiği değer ile adından sık sık söz ettiren Bafra Belediyesi, Yaz spor okullarının ardından ilçede bulunan Amatör kulüplere malzeme desteğinde bulundu.

 

Bünyesinde bulunan Gençlik Spor Kulübü (GSK ile çeşitli branşlarda birçok başarıya imza Bafra Belediyesi, Bafra’daki Amatör kulüplerinde yanında ve yardımında olmaya özen gösteriyor.

 

Bafra Belediyesi Başkan Kılıç’ın talimatı ile ilçede bulunan 1930 Bafraspor, Hacınabispor,23 Nisan Futbol Akademisi,Dededağı Spor,1453 Fetihspor,Mevlanaspor,Bafra İdman Yurdu,Bafra Gençlik Hizmetleri ve Bafraspor kulüplerine malzeme desteği sağladı.

 

Amatör kulüplerdeki Yönetici ve sporcularla  bir araya gelen Başkan Kılıç, Genç kardeşlerimizin sporun içinde yer almalarını teşvik edecek uygulamaları hayata geçirmeye devam edeceklerini belirterek, “Amatör spor kulüplerimizin sporumuzun geleceğinde büyük önem taşıdığını biliyor ve imkânlarımız ölçüsünde her zaman destek vermeye gayret gösteriyoruz” dedi.

 

Başkan Kılıç,” Bafra Belediyesi olarak bünyemizde bulunan Gençlik Spor Kulübü (GSK) ile çeşitli dallarda gençlerimizin sporun içinde olmasına, onlara imkân sağlamaya çalışıyoruz. Yaz spor okullarımız da aynı doğrultuda hizmet veriyor. Bunların yanında ilçemizde bulunan amatör kulüplerimizin de destekçisi olmak için uğraş veriyoruz. Çünkü bu kulüplerde spor yapan gençler bizim geleceğimiz. Amatör spor kulüpleri, gençlerimizin sağlıklı bir beyin ve vücuda sahip olmalarında ve doğru arkadaşlıklar kurmalarında olanak sağlayan en önemli yerlerinden biri. Ayrıca amatör düzeyde yetişen sporcular ileride profesyonel düzeyde oynayarak ilçemizi ve ülkemizi temsil edecek olan kişilerdir. Bu düşünceler ışığında amatör spor kulüplerimize destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Öte yandan Başkan Kılıç,Konya’da yapılan Türkiye Yol Bisikleti Şampiyonasında “Yıldız B” kategorisi 60 km yarışında Türkiye Şampiyonu Olan Nafız Ege Karagöl ile bir araya gelerek tebrik etti.

Bunları da sevebilirsiniz