BAFRA BELEDİYESİ BİSİKLET TURU’NA GENÇLERDEN BÜYÜK İLGİ

Bafra Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle düzenlenen Bisiklet Turu bu yıl da coşkuyla gerçekleşti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yılı kapsamında “Bisikletini al gel, sağlık için pedalla” sloganı ile gerçekleştirilen Bisiklet Turu’na katılan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, etkinliğe katılan gençlerin bayramını kutladı.

Bisiklet Turu öncesi gençlerle muhabbet eden Başkan Kılıç, duygu ve düşüncelerini şu sözlerle aktardı: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bugünümüzün ve geleceğimizin teminatı gençlerimize armağan ettiği 19 Mayıs’ta milletçe bir arada olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bafra Belediyesi olarak her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize gençlerimizin bu denli katılım göstermesi bizleri sevindiriyor. Bu vesileyle bizleri yalnız bırakmayan tüm gençlerimizin bayramını kutluyor; her birine sağlıklı ve başarılı bir ömür diliyorum.”

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndan Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın işaretiyle başlayan Bisiklet Turu; Atatürk Bulvarı, Cumhuriyet Meydanı, Gençlik Caddesi, Alaçam Caddesi ve Samsun-Sinop Yolu güzergâhını takip ederek Çetinkaya Köprüsü içinden geçilip Kızılırmak Sedde Parkı’nda sona erdi.

Düzenlenen programa; AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, İlçe Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, bisiklet tutkunları ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Her pedalda coşku ile geçen Bisiklet Turu, hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

 

Bunları da sevebilirsiniz