BAFRA BELEDİYESİ GENÇLERİ AKADEMİ KURSLARINA ÜCRETSİZ HAZIRLANIYOR

Bafra Belediyesi’nin özel yetenek sınavına girecek öğrencilere destek olmak amaçlı hayata geçirdiği ücretsiz kurslarda adaylar fiziksel yeterlilik sınavlarına hazırlanıyor.

Spor Müdürlüğü koordinasyonunda uzman eğitmenler nezaretinde, sürdürülen 28.Dönem kurslar hafta içi her gün 09 ile 16 saatleri arasında gruplar halinde hayata geçiriliyor.

Bafra Belediyesi; Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu (BESYO), Polis Özel Harekât (PÖH), Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM), Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) ve bekçiliğe yönelik hazırlık yapan adaylar için hayata geçirilen kurslara bu güne kadar 400’e yakın kayıt yapıldı.

Devam eden kurslara 75 aday katıldı. Söz konusu kurslarla ilgili ise yeni başvurular kabul ediliyor.

Bafra Belediyesi olarak her yaşta ve her alanda eğitime destek verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ” Tüm imkânlarımızı kullanarak eğitime destek vermeye devam edeceğiz. Akademi kurslarımızı tamamen gençlerin eğitimlerine yardımcı olmak amacıyla hayata geçirdik. Gençlerimizin geleceği için oldukça önem taşıyan sınavlarda başarılı olmalarında bir nebze katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize” diye konuştu.

Devam eden kursları sık sık ziyaret eden Başkan Kılıç kursiyerlerin moral motivasyonunu üst düzeyde tutmak için gayret sarf ediyor.

Bafra Belediyesi Akademi Hazırlık kursları 27.dönem eğitimlerinde 25 kişi Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM), 4 kişi Polis Meslek Okulu’na (2 yıllık) 19 kişide de Spor Bilimleri Fakültesi’ne girmeye hak kazandı.

Bunları da sevebilirsiniz