BAFRA BELEDİYESİ HİZMETTE HIZ KESMİYOR

Gerçekleştirdiği çalışmalarıyla şehir merkezinde ve mahallelerde örnek işlere imza atan Bafra Belediyesi ekipleri kış mevsimi yaklaşırken yoğun mesaisine devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kentin dört bir yanında çalışmalarını sürdürerek; bakıma ve onarıma acil ihtiyaç duyulan yolları daha konforlu bir hale getirmek için çalışıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kentin farklı noktalarında yol ve kaldırım çalışmaları yürütüyor.

Özellikle Beton Santrali’nin faaliyete geçirilmesi ile birlikte üretilen betonla yapılan yol çalışması belirlenen program dâhilinde devam ediyor.

Bafra Belediyesi şehir merkezinde ise ilk defa kendi üretimi olan betondan kaldırımı hayata geçiren ve Beton Yol çalışmasında gözle görülür bir hız yakaladı.

Belediye Başkanı Hamit Kılıç, şehir merkezine 44 km uzaklıkta bulunan İğdir Mahallesi’nde içerisinde bulunan yollarda devam eden bakım onarım ve serme-sıkıştırma çalışmalarını her zaman olduğu gibi yine yerinde inceledi.

Daha modern ve estetik bir Bafra için tempo düşürmeden hizmet üreten Bafra Belediyesinde Park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri de orta refüj ve kavşaklarda mevsimlik çiçek dikimi çalışmalarını hızlandırdı.

Başkan Hamit Kılıç döneminde kendi üretimi olan ve estetik görünümüyle beğeni toplayan dolmuş durakları ilçenin muhtelif yerlerine yerleştirilerek vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Bafra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise cadde ve sokaklarda temizlik faaliyetlerini titizlikle sürdürüyor.

Bunları da sevebilirsiniz