BAFRA BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMUYOR

Bafra Belediyesi ilçede yaşayan ihtiyaç sahiplerine sevgiyle kol kanat germeyi sürdürüyor.

Bafra Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Belediye Aşevi’nde özenle ve sevgiyle hazırlanan yemekler ihtiyaç sahipleri ile buluşturulmaya devam ediyor.

İlçede bakıma muhtaç, ihtiyaç sahibi, engelli ve depremzede vatandaşların gerek araçlarla evlerine sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiriliyor gerekse de Belediye Aşevi hizmet binasından vatandaşların kendilerine teslim ediliyor.

Sosyal Belediyecilik anlayışı doğrultusunda devamlı gerçekleştirilen yemek dağıtımları kapsamında; Depremzede 19 haneye, ihtiyaç sahibi 140 haneye ekipler tarafından sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiriliyor. Direkt olarak ise ihtiyaç sahibi 104 hane aşevine gelerek sıcak yemeğini alıyor. Toplamda aşevinden her gün 263 hane 555 kişiye sıcak yemek dağıtımı yapılıyor.

Belediye aşevinden bakıma muhtaç, ihtiyaç sahibi, engelli ve depremzede vatandaşlara yapılan yardımları değerlendiren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Belediye aşçılarımız tarafından her gün sevgiyle ve özenle hazırlanıp paketlenen yemekleri ilçemizde yaşayan ihtiyaç sahiplerimizin sofralarına ulaştırılıyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana sosyal belediyecilik anlayışımızla vatandaşlarımıza hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz. Ekonomik açıdan yetersiz olan, engelli, bakıma muhtaç, ihtiyaç sahibi ve depremzede vatandaşlarımızın her daim yanındayız.” dedi.

 

Bunları da sevebilirsiniz