BAFRA BELEDİYESİ KİTAP FUARINDA DA GÖNÜLLERİ FETHETTİ

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliği, Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile hazırlanan ve geçtiğimiz günlerde sona eren Karadeniz 5. Kitap Fuarı yoğun ziyaretçi sayısı ile dikkat çekti.

24 Şubat Pazar akşamı sona eren Kitap Fuarını Bafra’dan ziyaret etmek isteyen başta öğrenciler olmak üzere tüm kitapseverlere Bafra Belediyesinin ücretsiz otobüs seferleri düzenlemesi ise ilçede memnuniyetle karşılandı.

Fuarın açık olduğu her gün iki otobüsü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis eden Bafra Belediyesi, hafta sonları ise vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sundu.

Bafra Belediyesi 8 Gün içerisinde Bafralı yaklaşık bin kitapseveri fuarla buluşturdu.

Karadeniz 5. Kitap Fuarı 218 bin kitapseverin ziyaretiyle sona erdi. Ziyaretçilerin 53 bin 467’si fuarı okullarıyla birlikte ziyaret eden öğrencilerdi.

Bu yıl 300 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşen Karadeniz Kitap Fuarı, panel, söyleşi ve çocuk etkinliklerinden oluşan 70 kültür etkinliğine ev sahipliği yaptı. Dokuz gün boyunca düzenlenen imza günleri ve kültür etkinliklerinde yüzlerce yazar, okurlarıyla buluşma fırsatı yakaladı.

Geçen yıl düzenlenen Karadeniz 4. Kitap Fuarı’nı ise 184 bin kişi ziyaret etmişti.

Bunları da sevebilirsiniz