BAFRA BELEDİYESİ ONLARI DA UNUTMADI

Bafra Belediyesi, etkisi artıran kar yağışı ile birlikte aç kalma ihtimali artan sokak hayvanlarını unutmayarak daha önceden oluşturulan beslenme noktalarına besin takviyesi yaptı.

 

TALİMAT BAŞKAN KILIÇ’TAN

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın talimatlarıyla Temizlik İşleri Müdürlüğüne bünyesinde bulunan Bafra Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ilçe genelinde çalışma başlattı.

 

Bafra’da Sokak hayvanlarının aç kalmamasına yönelik olarak başlatılan çalışmaya Bafra Doğa ve Hayvan Severler Derneği başkanı Zebur Deniz ve yönetimi, Bafra Doğa ve Hayvan Hakları Eğitim Destek Derneği başkanı Soner Kahveci ve yönetimi de katıldı.

 

Kış mevsimi ile birlikte aç kalma olasılığı yükselen sokak hayvanlarının beslenmesi için Bafra Belediyesi Aşevinde hazırlanan yemekler hayvan severler, Dernek yönetimleri ve Belediye yetkililerinin katılımı ile beslenme noktalarına bırakılıyor.

 

Bafra Belediyesi daha önceden oluşturduğu sokak hayvanlarına yönelik beslenme noktaları, ilçede bulunan ilgili dernek ve oluşumlarla ortaya koyduğu çalışmalar, içinde bulunulan mevsim itibariyle daha da anlamlı hale geliyor.

 

Başkan Kılıç’ın talimatıyla hayata geçirilen çalışma önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Bunları da sevebilirsiniz