BAFRA BELEDİYESİ’NDE DURMAK YOK YOLA DEVAM

Bafra Belediyesi, 21 merkez 118 kırsal mahallesi bulunan ilçede yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Şehir genelinde yürütülen çalışmalara belirlenen program dâhilinde her geçen gün bir yenisini daha eklemeyi sürdüreceklerini belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Yeni bir dönemde, yeni projeler, yeni hizmetlerle vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz. Şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek adına çalışmalarımız gece gündüz devam sürüyor. Çalışmalarımızda bizlere desteğini sürdüren tüm hemşehrilerime kalbi teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

Başkan Kılıç konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamalarda, “Sürekli ifade ettiğimiz gibi Bafra Bizim Evimiz. Tüm çalışmalarımız evimizi her alanda sorunsuz hale getirmek doğrultusunda. Köklü bir altyapı hizmeti gerçekleştirilen ilçemizde bu çalışmalara paralel olarak ekiplerimiz yol ve kaldırım çalışmalarını canla başla sürdürüyor.

139 mahallemizde eş zamanlı, her mahallemize bir şekilde dokunarak, en yakınından en uzağına kadar hizmet etme gayretindeyiz. Bugüne kadar hafta içi hafta sonu demeden ekiplerimizle büyük bir gayret içerisinde çalıştık. Bu nedenle personelime çok teşekkür ediyorum. Geride bıraktığımız dönemde özellikle kırsal mahallelerimizde Bafra Belediyesi olarak 440 km yol yaptık, büyükşehir belediyesi de 450 km yol yaptı. Bu hizmetleri belediyenin kaynaklarını en verimli kullanarak, tasarrufa büyük önem vererek, imkânları en verimli şekilde kullanarak sağladık. Belediyecilik adına olması gereken tüm tesislerin oluşturulmasını bu dönemde gerçekleştirdik. Beton Santralimizi, elek tesisimizi, taş ocağımızı, konkosörümüzü kurduk. 120 km’den fazla beton yol yaptık. Yeni dönemde hazır tesislerimiz ve tecrübemizle birlikte inşallah çok daha güzel hizmetler imza atacağız” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN KILIÇ’A TEŞEKKÜR

Bulundukları yerlerde yürütülen altyapı ve asfalt çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise, “Bafra Belediyemiz tarafından altyapısı tamamlanan sokaklara yol çalışmaları hızla yürütülüyor. Çalışmalardan çok memnunuz. Geriye dönüp baktığımızda mahallemizde gözle görülür ciddi farklar var. Belediye Başkanımız Sayın Hamit Kılıç ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.” dediler.

 

Bunları da sevebilirsiniz