BAFRA BELEDİYESİ’NDEN ALPARSLAN MAHALLESİNE YENİ ÇOCUK PARKI

Bafra Belediyesi çocuklara yönelik hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek ilçedeki yeşil alan ve çocuk parkı sayısını artırdı.

Alparslan Mahallesi’nde bulunan 1. Sınıf Atık Merkezi’nin yanında yer alan ve daha önce atıl halde bulunan toplam 650 m² alanda hizmete sunulan çocuk oyun parkı, mahalle sakinleri ve çocuklar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Oyun grupları ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlanarak çocukların eğlenmesi için hizmete sunulan parkta ayrıca 40 m² fitness alanı yer alıyor. Çocuk oyun gruplarının olduğu ve fitness alanının zemininde kauçuk kullanılan parkta, dikilen süs bitkileri ise parka ayrı bir güzellik katıyor.

Geleceğin teminatı olan çocuklara ayrı bir önem verdiklerini ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “İlçemize yeni çocuk parkları kazandırmaya devam ediyoruz. Bafra’da başta çocuklar olmak üzere ailelerin yeni dinlenme alanlarına kavuşması için ekiplerimiz çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz bir yandan mevcut park ve yeşil alanların bakım ve onarımını üstlenirken diğer taraftan şehre yeni çocuk oyun parkları da kazandırıyor. Yavrularımızdan ve vatandaşlarımızdan gelen taleplere anında cevap verebilmek adına ekiplerimiz ile birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz.” dedi.

“HAYIRLI OLSUN”

Alparslan Mahallesi’nde üçüncü çocuk parkını çocukların hizmetine sunduklarını belirten Başkan Kılıç, “Bafra Belediyesi olarak ilçedeki yeşil alan ve çocuk parkı sayısını artırmaya devam ediyoruz. Alparslan Mahallemizde bulunan bölgenin en büyük 1. Sınıf Atık Getirme Merkezimizin hemen yanında yer alan ve daha atıl haldeki toplam 650 m² alandaki çocuk parkı ve fitness alanı  sevgili çocuklarımıza ve mahalle sakinlerimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

EMİREFENDİ MAHALLESİNE DE YENİ ÇOCUK PARKI

Başkan Kılıç ayrıca Emirefendi Mahallesi sınırları içerisinde 467 m² alanda yeni çocuk oyun parkının da kısa süre içerisinde hizmete sunulacağını sözlerine ekledi.

Bunları da sevebilirsiniz