BAFRA BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA “İYİ TATİLLER”

Bafra Belediyesi, okulların yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle çocuklar için tiyatrodan sonra ikinci karne hediyesi olan sirk gösterisi yoğun ilgiyle karşılandı.

Kış mevsimi boyunca hafta sonları çocuklara yönelik düzenlediği aktivitelerle takdir toplayan Bafra Belediyesi, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte çocuk etkinliklerini arttırdı. Minik öğrencilere karne hediyesi olarak sirk gösterisi düzenlendi. “Yetenek Sirkiniz” sirk gösterisi, Cuma günü Bafralı miniklerle buluştu.

Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde 2 seans olarak gerçekleştirilen programa çocuklar yoğun ilgi gösterirken, çocuklar birbirinden ilginç akrobasi gösterileri ve oyunlarını Bafralı minikler için sergiledi.

İçeriğinde sihirbazlık, jonglör, denge şovları, akrobasi, sihirbaz, tek teker bisiklet,ateş ve palyaço gösterilerinin yer aldığı programda, ilginç şovlarla çocuklar doyasıya eğlendiler.

6-13 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenen gösteride, Bafralı minikler unutulmaz bir gün yaşadı.

Gösteri sonrası aileler ve minikler farklı çok güzel bir yarıyıl tatili geçirdiklerini belirterek Bafra Belediyesine program için teşekkür ettiler.

Bunları da sevebilirsiniz