BAFRA BELEDİYESİ’NDEN SINAV ÖNCESİ ÖĞRENCİLERE TAM DESTEK

Bafra Belediyesi geleceklerini şekillendirecek sınavlara hazırlanmakta olan öğrencilere her türlü desteği sağlamaya devam ediyor.

Çok Amaçlı Okuma Salonunda hazırlıklarına sınırsız internet desteği ile devam eden öğrencilere başkan Kılıç’ın talimatı ile çay, su, çorba ve pilavdan sonra ikram listesine sıcak poğaçalar eklendi.

Öğrenciler, belediye aşevi tarafından hazırlanan çorba ve pilav ikramının yanı sıra Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesisleri’nde titizlikle hazırlanan sıcak poğaçalar da öğrenciler tarafından memnuniyet ile karşılanıyor.

Bafra Belediyesi tarafından, hayatlarının en önemli aşamalarından biri olan sınavlara huzur ve güven içerisinde hazırlanmaları için kendilerine tahsis edilen Çok Amaçlı Okuma Salonunda çalışmalarını sürdüren öğrencilere her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Gençlerimizin yaşamaktan mutlu olduğu bir Bafra oluşturmak için özveriyle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde uygulanacak 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (2024-YKS) girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, emeklerinin karşılığını alacağınız bir sınav olmasını temenni ediyorum” dedi.

Haftanın her günü 08.00-21.30 saatleri arasında hizmet veren Çok Amaçlı Okuma Salonu’nda 90 öğrenci sınav hazırlıklarını yürütüyor.

Öte yandan Bafra Belediyesi, Başkan Kılıç’ın yoğun girişim ve gayretleri sonucunda himayesine kattığı eski Vergi Dairesi’nin revize edilerek Kütüphane ve Okuma Salonu’na dönüştürülmesinin ardından 200’den fazla öğrenciye hizmet sunmaya hazırlanıyor.

 

Bunları da sevebilirsiniz