BAFRA BELEDİYESİ’NİN YAZ HİZMET PROGRAMI DOLUDİZGİN

Bafra Belediyesi ilçenin kırsal mahallelerine yönelik çok yönlü çalışma programına tüm hızıyla devam ediyor.

Başkan Kılıç öncülüğünde daha önce belirlenen yaz hizmet programı dâhilinde Çetinkaya mahallesinde; Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

EKİPLER ÇETİNKAYA’DAYDI

Çetinkaya mahallesinde yürütülen yol, kaldırım bakımı ve onarımı, asfalt yama, temizlik ve ot biçme çalışmalarını Başkan Kılıç yerinde inceledi. Başkan Kılıç’a Başkan Yardımcıları Şaban Hüryaşar ve Ahmet Tokgöz ile birlikte Fen İşleri Müdürü Gökhan Ünal’da eşlik etti.

Çetinkaya Mahalle sakinleri ile hasbihal ederek çalışmalar hakkında bilgilendiren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“HER YERE HİZMET”

“Bafra Belediyesi olarak tüm birimlerimizle birlikte oluşturduğumuz ve ilçemizin tamamını kapsayan yaz ayı hizmet programımıza tüm gücümüz ve enerjimizle devam ediyoruz. Yaz ayı çalışma programımızda; şehir merkezimizde 20 Bin ton sıcak asfalt kaplaması,15 Bin m2 kaldırım çalışması, Kırsal Mahallelerimizde ise 70 Km sathi kaplama,150 km serme-sıkıştırma,3 km beton yol çalışması gerçekleştirmeyi planlıyoruz.

“FİKİR BİRLİĞİ HİZMET KARARLILIĞINDAYIZ”

Ak Parti Samsun Milletvekilimiz Sayın Av.Orhan Kırcalı,AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Av.İbrahim Semiz ile birlikte sürekli kırsal mahallelerimize ziyaretler gerçekleştiriyor, sorunları yerinde tespit ediyor, mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla istişareler gerçekleştiriyoruz. Her birimiz fikir birliğinde hizmet kararlılığındayız.Bafra’mıza hizmet noktasındaki samimi gayretimizden kimse şüphe duymasın. İlçemizin tamamında hizmet götürmediğimiz yer bırakmama çabası içerisindeyiz.

“PANDEMİDE DE DEVAM ETTİ”

Tüm mahallerimizde vatandaşlarımızın beklentilerine pandemi süresinde dahi hizmet götürme gayretinde bulunduk. Tüm birimlerimize bağlı ekiplerimiz gerçek manada insanüstü bir çalışma içerisinde oldu. Bafra’mız 138 mahalleden oluşan oldukça büyük bir coğrafyaya sahip, Belediyemiz tüm mahallelerimize eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarını yürütüyor. Büyükşehir Belediyemiz ve mahalle muhtarlarımızla istişare içerisindeyiz. Birimlerimizle birlikte daha önce oluşturduğumuz Yaz ayı hizmet programını dâhilinde adımlarımızı atıyor ve aciliyet durumuna göre çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.

           

            “AYNI AZİM VE TEMPOYLA..”

Çetinkaya Mahallemizde Fen İşleri, Temizlik ve Park Bahçeler Müdürlüğümüz ekiplerince çok hayata geçirilen çalışmalarımız diğer mahallerimizde de sürecek. Bizler ilçe merkezine yakınlık uzunluk gibi kavramları göz ardı ederek beklentilere cevap verme kararlılığındayız. Çalışmalarımız sürecince vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği anlayış ve verdiği desteğe kalbi teşekkürlerimi iletiyorum.

Başkan Kılıç Eynegazi Mahallesinde yürütülen yol açma, genişletme, bakım ve onarım çalışmalarını da yerinde inceleyerek mahalle muhtarı Necati Köse ile fikir alış verişinde bulundu.

 

Bunları da sevebilirsiniz