Bafra Çözüm Kolejinde İftar Programları Devam Ediyor

Samsun’un Bafra İlçesinde “Bafra Çözüm Kolejinin ev sahipliğindeki Ramazan ayı içinde Esnaflarla İftar programında bir araya geldi.

Bafra Çözüm Koleji İftar Programına başta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Bafra Çözüm Koleji Kurucularından Abdurrahman Çakmak, Cafer Koç, Ramazan Yılmaz, Bayram Yılmaz okul öğretmenleri, çalışanları ve çok sayıda esnaflar katıldı.

Burada kısa bir konuşma yapan Bafra Çözüm Koleji Kurucularından Abdurrahman Çakmak, öncelikle bu her şeyi örnek olacak eğitim – öğretim yuvasını ortak kurucularımızla kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. İftar programımız iştirak ettiğuniz için Çözüm Koleji Ailesi adına teşekkür ederim. Ramazan ayı içinde bu yıl 4. İftar programını siz değerli Bafra esnaflarıyla birlikte okulumuz da gerçekleştirmiş olduk. Daha önce Öğrenci Velikerimizle iki kez ve Okul müdürlerimizle birlikte İftar programında bir araya geldik.

Ramazan ayı birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Sizler bu güzel ayda güzelliklerinden iyiliklerinden paydalanma, yararlanma adına, hem de yeni okulumuz olan Bafra Çözüm Kolejini yakından sizlere daha iyi anlatmak ve gezmenizi istedik. İnşallah Bafra Çözüm Koleji Ailesi olarak amacımız ilçemizdeki yüksek olan eğitim – öğretiminin çıtasını hep birlikte birlik ve beraberlik içinde yükseltmek olacaktır. Ve biz Bafra Çözüm Koleji olarak bütün gücümüzle çalışarak eğitim – öğretimde güzel ve kalıcı başarılar elde ederek ilçemizin ismini Ülke ve Dünya çapında duyuracağız dedi.
Çakmak son olarak, Ankara’daki Çözüm Koleji’nde ne varsa ilçemizdeki Bafra Çözüm Kolejinde de var.

Bu da ne anlama geliyor Ülkemizin başkenti Ankara Çözüm Kolejinde ne varsa, yani A’ Z’ ye her şeyin aynısı olacak diyerek sözlerini tamamladı.

 

Bunları da sevebilirsiniz