BAFRA HAYVAN HAKLARI KORUMA GÜNÜNE FARKLI HAZIRLANIYOR

Bafra Belediyesi 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde düzenleyeceği etkinlikle, başta çocuklar olmak üzere çok sayıda hayvan sever katılımcı ile bir araya gelerek güzel anlar yaşamaya hazırlanıyor.

 

Bafra Doğa ve Hayvan Severler Derneği ile birlikte hayata geçirilecek etkinlik çerçevesinde 4 Ekim 2019 Cuma günü saat 12.00’de 15 Temmuz Demokrasi Meydanında toplanılarak Hayvan Rehabilitasyon Merkezi ziyaret edilecek.

Bafra Belediyesi, etkinliğe katılmak isteyenler için ücretsiz araç tahsis edecek.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Belediyemize ait Hayvan Rehabilitasyon Merkezimizde hayvan severlerimizle bir araya gelecek, bizlere emanet edilmiş olan, merkezimizin ev sahiplerini ziyaret edeceğiz. Bafralı hemşehrilerimin özellikle çocuklarını yanlarına alarak etkinliğimize katılmalarını arzu ediyoruz. Bu ve benzer organizasyonların çocuklarda hayvan sevgisini üst düzeye çıkaracağına inanıyoruz. Bafra Doğa ve Hayvan Severler Derneğimize verdiği destek ve katkıları için teşekkür ediyorum” Dedi.

Bunları da sevebilirsiniz