Bafra İYİ Partililer İftarda Buluştu

Samsun’un Bafra ilçesinde İyi Parti Bafra ilçe başkanlığının ev sahipliğinde “İyi Partiler ” Öğretmenevinde düzenledikleri İftar Programın da bir araya geldiler.

İyi Parti Bafra ilçe Başkanlığının ev sahipliğindeki İftar Programına Samsun İyi Parti Millet Vekili Bedri Yaşar, 24 Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Samsun eski Millet Vekili Diş. Hek. Cemallettin Şimşek, İyi Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Yönetimi, Samsun İyi Parti İl Başkanı Avukat Recep Güleroğlu, İyi Parti eski Bafra ilçe Başkanı Zafer Bektaş, İş insanı Rızvan Aksoy, İş insanı Turgut Şahinol, İyi Bafra Belediye Meclis Üyeleri, CHP ilçe Başkanı ile Yönetimi ve çok sayı da Partili katıldı.

İftar programının ilk konuşmasını yapan İyi Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, burada sizlerle 11 Ayın Sultanı olan ve birleştirici gücü olan Ramazan ayı münasebetiyle iftar programında İyi Parti Ailesi olarak bir araya gelmeminin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu birlik ve beraberliğimizi inşallah kimse bozamayacak.Her şey dediğimiz gibi İyi ve Güzel olacak. Buraya gelerek bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

İyi Parti Bafra ilçe Başkanı Aydoğan Yılmaz’ın konuşmasının ardından İyi Parti Samsun Millet Vekili Bedri Yaşar ise konuşmasına bizleri bu güzel ve Ranazan ayı içinde İftar Programı tertipleyerek bir araya gelmemizi sağlayan İyi Parti Bafra Teşkilatına öncelikle teşekkür ediyorum diyen  Yaşar, Mübarek Ramazan ayı birleşme, birlik ve beraberlik ayıdır.

Ülkemiz şu aralar zor süreçten ve imtihandan geçiyor. Bu günlerde kutlayacağımız olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Ülkemizin güzel illerinden biri olan ve Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarının kurtuluşumuzun başladığı yer olan Samsunumuzda Genel Başkanımız Meral Akşener’in de katılacağı etkinliklerle kutlayacağız.

Bedri Yaşar kısa konuşmasına söyle devam etti; “Kurtulan Değil, Kurtaran Şehir ” olan Samsunumuz da Mustafa Kemal Atatürk’ün armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını Samsunlular kutlayacağız 19 Mayıs Pazar günü her kesi Samsun’a bu Büyük Şölene davet ediyorum.

İyi Parti Bafra İlçe Başkanlığının ev sahipliğindeki İftar Programı konuşmalar ve temennilerle sona erdi.

 

Bunları da sevebilirsiniz