Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen’in 2022-2023 Eğitim – Öğretim Yılı Yıl Sonu Mesajı

Fedakârlık ve gayretle sürdürdüğümüz 2022-2023 eğitim-öğretim yılını tamamlamanın sevinci içerisindeyiz.

Kıymetli öğrencilerimiz,
Karne gününde bir yıllık emeğinizin karşılığını almış bulunmaktasınız. Çok çalıştınız, yoruldunuz ve güzel bir tatili hak ettiniz. Tatil sürecinde öncelikle dinlenmenizi, aileniz ve sevdiklerinizle zaman geçirmenizi, kişisel gelişiminizi destekleyici faaliyetlerde bulunmanızı ve bol bol kitap okumanızı tavsiye ediyorum.

Kıymetli Velilerimiz,
Sizler evlatlarınıza her türlü desteği sağlayarak eğitim-öğretim sürecinin sağlıklı ve başarılı bir şekilde ilerlemesine yardımcı ve destek oldunuz. Öğrencilerimizin tatil süresince hem dinlenmesi ve hem de okuyarak geçirilen zamanın artması konusunda sizlerden de destek bekliyoruz. Bu eğitim öğretim yılı için de Siz değerli velilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Değerli Öğretmenlerim,
Verdiğiniz her bilgi, çocukların gönüllerine yapacağınız her yolculuk, onların kendine güvenen, çalışkan, üretken, doğruyu ve yanlışı ayırt edebilen, vatanını ve milletini seven bireyler olarak yetişmelerini sağlayacaktır. Sizlerin bu bilinç ve düşünceyle çalıştığınızı biliyor, bundan sonra da bu gayret ve fedakârlığınızın devam edeceğine inanıyorum.
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza, gençlerimize ve onları yetiştiren fedakar öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum.

Cevdet ERTÜRKMEN
Kaymakam

 

Bunları da sevebilirsiniz