BAFRA KÜLTÜR VE SANATLA GELİŞİYOR, GELECEĞİN SANATÇILARI YETİŞİYOR

Bafra Belediyesi Hüseyin Baş Hacıbaşıoğlu Kültür ve Sanat Merkezi ilçedeki öğrenciler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Mehmet Yıldız Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde çeşitli dallarda usta öğreticiler tarafından verilen sanat kursları ile Bafra gelişiyor, geleceğin sanatçıları yetişiyor.

İlçenin kültüre ve sanata olan ilgisini artıran, eğlence ve öğrenmenin iç içe olduğu merkez, her yaş grubuna hitap ediyor.  Hafta içi her gün 15.00-20.00 saatleri arasında toplam 600 öğrenciye hizmet veren merkezde alanında uzman eğitimciler tarafından ücretsiz Piyano, Keman, Resim, Gitar, Drama, Tiyatro ve Ses Eğitimi veriliyor.

Öğrencilerin kendilerini geliştirebilmeleri, yeteneklerini fark edebilmeleri ve sosyalleşebilmeleri için Bafra Belediyesi Hüseyin Baş Hacıbaşıoğlu Kültür ve Sanat Merkezi’nde verilen sanat kurslarının son derece önemli olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bafra’mızda kültür ve sanatın gelişmesi, evlatlarımızın her alanda kendilerini gösterebilmeleri için verilen bu kursları önemsiyoruz. Uzman eğitimcilerimiz sayesinde birbirinden yetenekli evlatlarımızı geleceğe hazırlıyoruz. İlçemizde eğitimden spora, spordan sanata her aktiviteyi destekliyor, ilçemizi daha da geliştirmek, kültür ve sanatla besleyebilmek için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

Bunları da sevebilirsiniz