BAFRA MÜFTÜLÜĞÜ’NDE KANSER SEMİNERİ

ÖZEL MEDİBAFRA HASTANESİ FARKINDALIK AYI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI BAFRA MÜFTÜLÜĞÜ’NDE KANSER SEMİNERİ DÜZENLEDİ.

Özel Medibafra Hastanesi Genel Cerrahi Doktoru Op. Dr. İzzettin KAHRAMAN Bafra Diyanet İşleri Başkanlığı’nda kanser semineri verdi.

Op. Dr. İzzettin KAHRAMAN kanserin erken teşhisin önemine vurgu yaptı. Kahraman; kanser erken teşhis edildiğinde çok yüksek başarı oranıyla tedavi edilebildiğini belirten Kahraman, Seminerde katılımcılara kanserde etkin rol oynayan sigara ve beslenmenin kanserle olan ilişkisini anlatarak, en yaygın kanser türlerinden olan akciğer kanseri, kalın bağırsak kanseri, meme kanseri ve rahim ağzı kanseri hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

İlçe Müftüsü Necmettin KAYAR’da,’’Farkındalık oluşturmak için düzenlediğiniz bu seminerde sunum yapan Dr. İzzettin KAHRAMAN’a vermiş olduğu bilgilerden dolayı teşekkür ediyoruz. Hiçbir arkadaşımızın ve yakınlarının böyle bir hastalıkla karşılaşmasını istemeyiz. Ancak bu konuda da bilgili ve hazırlıklı olmak durumundayız. Cenab-ı Hak hepimize sağlık, sıhhat ve afiyet versin.” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz