BAFRA ORTAK AKILLA YÖNETİLİYOR

​ Bafra’da Belediye Başkanı Hamit Kılıç ile başlayan ve çeşitli meslek grupları, Sivil Toplum Kuruluşları başta olmak üzere birçok kesimle istişare yapma temeline dayanan ‘Ortak Akıl Buluşmaları’ devam ediyor.

 

Başkan Kılıç, ilçenin bu günü ve geleceğine dair fikir alış verişlerinin gerçekleştirildiği toplantılar çerçevesinde Mimar ve Mühendislerle bir araya geldi.

 

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, konuyla ilgili olarak gerçekleştirdiği açıklamalarda şunları söyledi:

 

“BEN DEĞİL, BİZ”

Bafra’mızda diğer meslek gruplarının yanı sıra Şehir Planlamacıları, Mimarlar, Mühendisler, Teknikerler, Haritacılar ile de bir araya gelerek doğru gitmeyen bir şeyler varsa samimiyetle konuşmak istiyoruz. Bizim de yapmadığımız, görmediğimiz şeyler olabilir. Kanunların ve yönetmeliklerin sürekli değiştiği süreci birlikte takip edip, ilçeye entegre etme düşüncesindeyiz. Özetle Bafra’da BEN değil, BİZ; FİKRİM değil, FİKRİMİZ anlayışını geçerli kılıyoruz.

 

 

Diğer meslek grupları ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın temsilcilerinin de olduğu gibi ‘Ortak Akıl Buluşmaları’ davetimize icabet eden ilçemizde ki Mimar ve Mühendislerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

 

BAFRA’DA ORTAK AKIL HAKİM

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın, göreve gelmesi ile birlikte hayata geçirdiği Ortak Akıl Buluşmalarında şimdiye kadar görev yapmış Belediye Başkanları başta olmak üzere; Mahalle Muhtarları, Galericiler Sitesi, Kızılırmak Sanayi Sitesi, Taksiciler Derneği, Minibüsçüler Derneği, Türk Kamu-Sen, Genç İş Adamları Derneği, Terziler ve Tuhafiyeciler Odası, Marangozlar Odası, Berberler ve Kuaförler Odası, Elektrik ve Elektronikçiler Odası, Müteahhitler, Dolmuşçular ve Gençlerle bir araya geldi.

Bunları da sevebilirsiniz