Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş Mazbatasını Aldı

 

01 Ekim cumartesi günü yapılan seçim sonucu Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (Bafra TSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Serdal Sefa Kocabaş mazbatasını aldı.

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, başkanlık mazbatasını Bafra İlçe Seçim Kurulu Başkanı Sefa Maraşlı’ dan mazbatasını aldı.

Düzenlenen mazbata töreninde bir açıklama yapan Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Kocabaş “Meslek Komitesi, Meclis, Disiplin ve Yönetim Kurulu Üyelikleri seçimlerimizi tamamladık. Seçim sürecimiz Bafra İlçe Seçim Kurulu Başkanı Sefa Maraşlı’ nın ve Bafra İlçe Seçim Kurulu Müdürümüz Abdurrahim Doğan tarafından başarılı bir şekilde yönetilmiştir. Seçimlerimizin sağlıklı bir şekilde tamamlanmasından dolayı emeği geçen Bafra İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na ve tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve yönetimine görevlerinde başarılar dileyen Bafra İlçe Seçim Kurulu Başkanı Sefa Maraş seçim gününün sükûnet içinde geçmesi sebebi ile seçime katılan tüm adaylara ve üyelere teşekkürlerini ileterek “Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve yönetimine başarı dileklerimi sunuyorum. Bafra ve Bölgesi için yapacakları çalışmalar ve projelerde kolaylıklar diliyorum” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz