BAFRA ZABITASINDAN KASAP DENETİMLERİ

Bafra Belediyesi Zabıta Müdürlü ekipleri, 78 zincir market ve yerel marketlerde gerçekleştirdiği gramaj, etiket ve irsaliye denetimlerinin ardından ilçede faaliyette bulunan kasaplar ile et ürünleri satan işyerlerini denetledi.

22 İş yerine yöenelik gerçekleştirilen denetimlerde, satışa sunulan et ve et ürünlerinin gıda yönetmeliğine uygunluğu, işyeri ruhsatı ve satış yerlerinin genel temizliğini kontrol edildi.

İnsan sağlığının her şeyden önce geldiğini vurgulayan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Zabıta ekiplerimiz ilçe genelinde denetimlerine aralıksız devam ediyor.İlçemizde bulunan Zincir ve yerel marketlerimziden sonra Sağlık ve hijyen açısından steril olması gereken yerlerin başında gelen  et ve et ürünleri satışı yapan işyerlerinde denetimlerde bulunduk. Doğrudan halkımızın sağlığını ilgilendiren gıda üretimi ve ürün satışı yapan işyerlerine yönelik denetimlerimiz devam edecektir. Yapılan denetimlerde ilçe halkımızın sağlığını tehdit edecek eksikliklerin tespit edilmemiş olması bizleri memnun etti. Esnaflarımıza, gösterdikleri duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

Bunları da sevebilirsiniz