BAFRA’DA DEĞİŞİM YAŞANIYOR

Daha önce oluşturduğu hizmet programında; Şehir merkezinde 20 Bin ton sıcak asfalt kaplaması,15 Bin m² kaldırım çalışması, Kırsal Mahallelerde ise 70 Km sathi kaplama,150 km serme-sıkıştırma,3 km beton yol çalışması gerçekleştirmeyi hedefleyen Bafra Belediyesi, bu doğrultudaki çalımlarını gece-gündüz sürdürüyor.

 

Bafra merkez tüm mahallerde yollarında standardı yükseltmek için çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçede hizmet seferberliğine devam ettiklerini belirterek, şehrin topyekûn kalkınması için yatırımları artırarak sürdüreceklerini ifade etti.

Merkezdeki standardın dış mahallelere de taşınması gayretinde olan Bafra Belediyesi, her mahallenin beklentisine cevap verebilmek için yoğun bir tempo ile çalışılıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen çalışmalarda Belediye bünyesine kazandırılan ve pek çok Büyükşehir Belediyesinde dahi olmayan son teknoloji ürünü kombi tipi sathi asfalt kaplama aracının katkısı ise oldukça yüksek.

Başkan Hamit Kılıç’ın yerinde takip ederek incelediği çalışmalar dış mahallelerde devam ederken, Merkez mahallelerdeki asfalta kavuşan cadde ve sokakların yeni halleri ise başta mahalle sakinleri olmak üzere tüm kesimler tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

SOKAKLAR BİRER BİRER YENİLENİYOR

Kısa süre içerisinde tamamlanan ve mahalle sakinlerinin kullanımına sunulan Fevzi Çakmak Mahallesi Şehit Mutlucan Meşeci Sokak, Mevlana Mahallesi Pınar sokak, Tabakhane Mahallesi Hamit Çalış sokak ve Kızılırmak Mahallesi Kabaoğlu sokak bambaşka bir görünüme kavuştu.

.

 

Bunları da sevebilirsiniz