BAFRA’DA FUTBOL ŞENLİĞİ DEVAM EDİYOR

Bafra Belediyesi tarafından düzenlenen Genç Yıldızlar 30 Ağustos Zafer Bayramı Futbol Şenliği birbirinden güzel ve çekişmeli maçlarla devam ediyor.

 

Spor Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleşen turnuvada grup maçları tamamlandı.

 

A grubunda Mevlanaspor ve 1453 Fetihspor, B grubunda Alaçamspor ve Dededağı spor ilk ikiye girerek yarı final oynamaya hak kazandılar.

 

Yarı final maçlarının ilki  25 Ağustos  Çarşamba günü saat 16.30 da Mevlana spor – Dededağ spor arasında,diğer yarı final maçı  Alaçamspor-1453 Fetihspor arasında saat 17.30 da oynanacak.

 

Turnuvanın Final ve üçüncülük dördüncülük maçları ise 27 Ağustos Cuma günü 16.30-17.30 saatleri arasında yapılacak. Aynı gün ödüllü penaltı yarışmaları da gerçekleştirilecek.

 

2009 – 2011 yaş arası sporcuların mücadele ettiği turnuvada maçlar eski kapalı spor salonunun yanında bulunan suni çim sahada oynanıyor.

 

Bafralı resmi hakemler tarafından yönetilen turnuvaya Hacınabispor, 1930 Bafraspor, Mevlanaspor, Bafra İdman Yurdu, Genç Bafra, 1453 Fetih Spor, Dededağı Spor, Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, Bafra 23 Nisan Futbol Kulübü ve Alaçam Spor takımları katılıyor.

 

 

 

Bunları da sevebilirsiniz