Bafra’da Hayat Duruyor, Bafra Kitap Okuyor

Bafra Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kitap okuma etkinliği ilçe merkezinde, kamu kurum ve kuruluşlarında, sokaklarda ve iş yerlerinde yapıldı.

Bafra 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen etkinliğe ise Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Çoşkun Esen, İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Ali Katipoğlu, İlçe Emniyet Müdürü  Süleyman Gökay Gökdoğan, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Binlerce öğrencinin katıldığı kitap okuma etkinliğinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu`nun anonsunun ardından kitap okuma farkındalığı oluşturmak adına 15 dakika boyunca kitap okundu.

Okuma etkinliğinin ardından konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Çoşkun Esen, Okumak insanın fıtratına en uygun olan bir duygudur. Dolayısıyla biz 8 Şubat günü başlatmış olduğumuz bu eylemi tüm Türkiye`ye göndermek istiyoruz” dedi.

Esen`in ardından konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, “Şuanda bugün 80 bin kişiye kitap okumanın farkındalığını oluşturduğumuzu düşünüyoruz.  Bafra`da Hayat duruyor. Bafra Kitap Okuyor. Etkinliğimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Merkezi

Bunları da sevebilirsiniz