BAFRA’DA HAZİRAN DOLU DOLU GEÇECEK

Bafra Belediyesi, Haziran ayında birbirinden güzel kültür-sanat etkinliklerini Bafralılar ile buluşturacak.

Yılın her ayında çeşitli etkinlikleri vatandaşlarla buluşturma gayretinde olan Bafra Belediyesi, oluşturduğu kültür sanat takvimiyle Haziran ayında da; konser, satranç turnuvası, şiir dinletileri, motivasyon etkinlikleri, kültür gezileri, çocuk festivali düzenlenecek.

Haziran ayı içerisinde Bafra’daki etkinlik takvimi şöyle:

5 Haziran Pazar günü LGS’ye girecek olan öğrenciler için okulları önünde kurulacak çadırlar ve farklı etkinliklerle moral ve motivasyon desteği sağlanacak.

6 Haziran Pazartesi günü, Kızılırmak Sedde Parkında öğrenciler ile birlikte “Dünya Çevre Günü Etkinliklerigerçekleşecek. Etkinlik saat 11.00’de başlayacak.

8 Haziran Çarşamba günü,  yine Kızılırmak Sedde Parkı’nda, saat 20.30’da Bafra Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile “Şiir Okuma Yarışması ve Şiir Dinletisi yapılacak.

10 Haziran Cuma günü, yine öğrencilere motivasyonamaçlı etkinlikte sevilen sanatçı Resul Aydemir 15 Temmuz Demokrasi Meydanında saat 19.30’da gençlerle konserde bir araya gelecek.

11-12 Haziran Cumartesi ve Pazar günü satranç tutkunları Ali Kale Turistik Tesislerinde ödüllü Geleneksel Satranç Turnuvasında kozlarını paylaşacaklar. Turnuvaya başvuru,rekor düzeyde.

20 Mayıs Pazartesi Kültür Gezileri kapsamında lise son sınıf öğrencileri Ankara’yı ziyaret edecekler.

14-15 Haziran Salı ve Çarşamba günü 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda hayata geçirilecek Playland Çocuk Festivali’nin de çocuklar doyasıya eğlenecekler.

18 Haziran Cumartesi TYT, 19 Haziran Pazar günü AYT’ye girecek olan öğrenciler için okulları önlerinde çadır kurularak moral motivasyon desteği sağlanacak.

Haziran ayı etkinlik programı ile ilgili tüm hazırlıklarını tamamlayan Bafra Belediyesi, öte yandan 27-31 Temmuz tarihleri arasında yapılacak Kapıkaya Uluslararası Doğa Sporları ve Kültür Festivali (KAPIKAYAFEST) içinde yoğun bir motivasyonla çalışmalarını sürdürüyor.

Bunları da sevebilirsiniz