Bafra`da İYİ Parti`den gövde gösterisi

Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan programa İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu, Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy, İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz ve çok sayıda partili katıldı.

Programın açılış konuşması İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz tarafından yapıldı.

Yılmaz`ın ardından konuşan Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy “Değerli arkadaşlar bildiğiniz gibi Bafra bir tarım ovasıdır.  Bafra Türkiye`de 4 büyük ovalarından birine sahiptir. Gerçekten çok kaliteli ürünü olan bir memlekette yaşıyoruz. Ama maalesef bunu biz çok hovardaca kullandık. Bafra`da olmazsa olmaz 4 tane madde var.

Bunlardan biri Tarımsal Sanayi, biri Turizm. Diğerleri ise Eğitim Kültür ve Sanat Bafra`nın 50 sene öncesine bir bakın birde şimdiki ortama bakın. Ben oda başkanıyken hiç görevim olmayan şeyleri yaptım. Kaymakam gibi belediye başkanı gibi işler yaptım. Allah`ın izni ile Belediye Başkanı olursam bakın daha neler yapacağım” dedi.

Aksoy`un ardından konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin “Hedefim Büyükşehir’i planlamak. Bafra`nın da geleceği düşünülerek genişlemesi, bu genişlemenin de güneye doğru yapılması lazım. Bu benim işim, aşım. Bu kente en iyi hizmeti vermek amacım.Benim projelerim ve yapacağım hizmetler için kaynaklarım hazır. Bir rivayete göre Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin eski para ile 3 katrilyon borcu var. Ben bugüne kadar hiç hükümet gücü ile başkanlık yapmadım. Bu kalem bende ise ihtiyacın bir buçuk katı kadar hizmet veririm. Doğu-Batı Çevre yolları yapılarak kentin genişlemesi sağlanabilir.” dedi.Tekin`in ardından kürsüye çıkan

İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu “Bu ülkeyi ayağa kaldıracaksa bu ülkeyi işini iyi yapan insanlar ülkesi haline getireceğiz. İşini iyi yapan insanların dini, dili, mezhebi ne olursa olsun bu Türk yurdunda liyakat hak edenin hak ettiği yerde buluşmasıyla devlet yönetimi buluşunca ayağa kalkacağız. Bu ülkenin beka problemini çözeceğiz. Bu ülkeyi ayağa kaldıracağız. Biz yola iyi niyetlerle çıktık.

Devleti 81 milyonu bir ve beraber edecek bir anlayışla yönetmek zorundayız.Biz memleketimizi iyi yöneteceğiz iddiasıyla emekleri birleştirme kararlılığıyla partilerimizin memlekete hizmet edecek aday arkadaşlarımızı size takdim etmek için bir araya geldik. Ama belediye için değil, umumiyetle Türk yurdunun kötü yönetildiği siyasal iklimi memleketimiz için rahmete dönüştürecek bir kuvvetle bir aradayız.

Biz siyaseti kavga için biz siyaseti garez ve kin için yapan bir siyasal asabiyenin tarafı değiliz. Memlekette iktidara gelene kadar memleketin tamamını bir ve beraber bile bir siyasal üslubun iktidar olduktan sonra kendi aldığı oyun dışında kalanlarına tepki gösteren bir siyasal asabiyeye cevap verme kararlılığında yürümekteyiz. İktidara gelene kadar yüzde 99’u Müslüman olan bir ülke cümlelerini kuran siyasal üslubun iktidara geldikten sonra yüzde 51’i benim yüzde 49’u gâvur diyecek asabiyete mukabele ederek yürümekteyiz. Biz siyaseti kin ve garezden çıkarak bir huzur iklimine dönüştürme kararlılığıyla siyaset edenleriz. Bugün sadece belediye başkanlığı yarışına ter dökenler değiliz, aslında huzuru kaçırılmış millete devletin gülümseyen yüzüyle hizmet edileceğini gösterebilenlerdeniz” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz