BAFRALILAR, İSTANBUL’DA İFTARDA KUCAKLAŞTI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Dernekler Federasyonu’na (BADEF) bağlı İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği ve İstanbul Bayrampaşa Bafraspor Kulübü tarafından düzenlenen ‘BÜYÜK BAFRA İFTARI’nda Bafralılar ile bir araya geldi.

 

Başkan Kılıç, Bayrampaşa Ertuğrul Gazi Parkı’nda gerçekleştirilen iftar yemeği öncesi hemşerilerini masalarında ziyaret ederek sohbet etti. Büyük katılım ile gerçekleşen iftar programında konuşan Belediye Başkanı Hamit Kılıç, büyükşehirlerin örgütlü ve göz ardı edilemeyecek kadar büyük parçası olan hemşeri derneklerinin önemine değinerek şunları söyledi:

 

“STK’lar içerisinde önemli bir konumu bulunan hemşeri derneklerimizin gerçekleştirdiği güzel bir iftar programında bir aradayız. Bize bu güzel günü yaşatan Rabbime şükürler olsun. Sadece İstanbul’da değil çeşitli illerimizden bu anlamlı buluşmaya katılan hemşerilerimizle kucaklaşma fırsatı oluşturan bu güzel gecenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkesi kutluyorum. Günler öncesinden başlayan bir hazırlık ve emek ürünü olan bu buluşma hemşerilerimiz için bir araya gelme, kaynaşma, sohbet etme, hasret giderme en önemlisi de bir elin parmaklarının yan yana gelerek yumruk gibi sımsıkı olmasına vesile olmaktadır. Biz birlikte güçlüyüz. Onun için her zaman bu birlikteliği en iyi şekilde devam ettirmek zorundayız. Bu toplumsal olguyu yani hemşeri dernekçiliğini en iyi şekilde kullanarak bağlarımızı güçlendirip çalışmalarımızı sürdürmeye devam etmeliyiz. İstanbul’da dernekler yoğun bir faaliyet gösteriyor, sosyo-kültürel hayatı olumlu yönde etkiliyor. Bizler de hayatın içinde daha aktif rol alan derneklerimizin her zaman yanındayız olmaya da devam edeceğiz. Bu akşam burada olmaktan çok büyük mutluluk duydum. Sağolun, varolun.”

 

Bafra Dernekler Federasyonu’na (BADEF) bağlı İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği ve İstanbul Bayrampaşa Bafraspor Kulübü yönetici, yönetim kurulu üyeleri ve üyelerine teşekkür eden Başkan Kılıç, “Allah (c.c.) birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

İftar programına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanlarımızdan Akif Çağatay Kılıç, Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, önceki dönem büyükşehir belediye başkanı Zihni Şahin, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, YILPORT Samsun Spor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık ve çok sayıda davetli katıldı.

Haber – Foto : Ahmet Mavi

Bunları da sevebilirsiniz