Bafranın Mahallelerinden Selma Siper’e Sıcak İlgi

Zafer Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Selma ERSİN SİPER, seçim çalışmalarına Karaaslan, Altınova, Şeyhören ve Yeşilyazı Mahallelerinde devam etti. Vatandaşların özellikle kadınların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılandı.

Zafer Partisi Bafra İlçe Başkanı Bülent ÇAKIR, partililer ve Bafra Belediye Başkan Adayı Selam ERSİN SİPER, Karaaslan, Altınova, Şeyhören ve Yeşilyazı Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Selma ERSİN SİPER’ in yapmış olduğu seçim çalışmaları sırasında vatandaşlar ile karşılıklı sevgi ve samimiyet içerisinde yapılan görüşmelerde, zafer partisi adayı olarak Bafra için hazırlanan projeler ile ilgili bilgi verdi. Kadınların ilgisinden ve desteğinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Selma ERSİN SİPER “çözümün kendilerinde olduğunu, belediyecilikte vatandaşımızın kesinlikle her alanda hizmet alacağını, Belediye bünyesinde ziraat mühendisi ve veteriner tahsisi sağlanarak çiftçimize ücretsiz destek verilmesini sağlayacağız. Toprak analizi laboratuvarı kurularak, çiftçilerimize yönelik ücretsiz danışmanlık yaparak, bilinçli tarım ürünleri marka ürünler üreterek, çiftçi ve belediye ortak hareketle ürünlerinin pazarlanmasında öncülük edilecektir. Çiftçimize sıvı gübre, ilaç desteği ile çiftçimizi ilk destekleme programını başlayacağız. Çiftçilerimizin ürettiği ürünlerini doğrudan halka sunulması için Çiftçi Pazar marketleri oluşturulacaktır. İşleri zorlaştıran değil kolaylaştıran halkının yanında bir belediye göreceksiniz.”

Halkın yoğun ilgisinden memnun olan Zafer Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Selma ERSİN SİPER, özellikle kadınların ilgisi ve sevgisi ile karşılaştı. Kadınların sorunlarını dinledi, vatandaşlar tarafından bir kadın adayın olmasından dolayı mutluluklarını ifade ettiler. Bu sefer değişim olmalı ifadelerini kullandılar.

Selma ERSİN SİPER vatandaşlara hitaben konuşmasında “Ayrıca çiftçimize yönelik kooperatifleşme konusunda destek olacağız, bu sayede ürünlerini belediyenin desteği ile hak ettiği değerde satmaları konusunda öncülük edeceğiz. Çiftçilerimiz maalesef sahipsiz kalmıştır. Tarlası olup ekmekten vazgeçeceğini söyleyen vatandaşlarımız bulunmaktadır. Sonuçta iktidarın kötü tarım politikaları sebebiyle bu olumsuzluklar meydana gelmektedir. Bafra’ mıza yıllardır verilmeyen hizmetleri  vermek, vatandaşımızın daha refah bir yaşama ulaşması için çaba göstereceğim. Biz ilk kez yerel seçime giren bir partiyiz, görüşmüş olduğum vatandaşlarımız, yolların kötü olduğunu, yeterli hizmetin kendilerine ulaşmadığını, emek vererek yetiştirdikleri ürünlerinin karşılığını alamadıklarını beyan etmişlerdir. Allah izin verirse ve vatandaşlarımızın da teveccüh etmesi durumunda, Belediyenin tüm kaynaklarını doğru ve adaletli bir şekilde halkımızın hizmetine sunacağız. Kesinlikle Belediyenin sosyal yardımları ihtiyaç sahibi Türk Milletine verilecektir. Vatandaşımız yıllardır boş vaatlerle oyalandı. Gördüğüm kadarıyla vatandaşımızda değişim şart diyerek kötü gidişe dur diyecektir. Ayrıca her evde bizleri güzel bir şekilde karşılayan ve samimi duygularla sıkıntılarını bizimle paylaşan memleketimin güzel insanlarına hizmet etmek, bir nebze de olsa elimizden gelen tüm çabayı göstermek benim boynumun borcudur, Koşu Köy Mahallesi ve çevresinde gerçekleştireceğimiz turizm tesisleri ile deniz Bafra’ ya uzak olmayacak, çevre İl ve İlçelere gitmek zorunda kalınmayacak, oluşturulacak tüm tesisler belediye bünyesinde işletilecektir. Amacımız kar elde etmekten ziyade vatandaşımızın bir nebze de olsa sosyal yaşamlarına ve istihdama katkı sağlamaktır, RANTA HAYIR HİZEMET EVET diyorsak oyunuzu Zafer Partisine verin ”  dedi.

Bunları da sevebilirsiniz