Bahadır Şahin ; Gün Öz Evladınıza Kardeşine Sahip Çıkma Günüdür

Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi (BBP) Samsun 1. ci sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin, Müstecep, Paşaşeyh ve Kelikler Mahallesi’ndeki seçmenleriyle buluşmasında
Gün Öz Evladınıza Kardeşine sahip çıkma destek verme zamanı, bu seçimde sandıkta değerleri oylarınız Büyük Birlik Partisine dedi.

Şahin, Müstecep, Paşaşeyh ve Kelikler mahallesin’deki seçmenleriyle buluşurken, Türkiye için, Samsun, Bafra ve Bölgemiz için sorunlarını, sıkıntılarını ve problemleri çözme adına, kalıcı adından söz ettirecek hizmetler için Varız Hazırız dedik sahalara inerek sizlerin karşısına genç, dinamik ve enerjimizle çıktık.

Bafralı Bafralı Milletvekili Adayına sahip çıkmazsa Bafra’ya kimse sahip çıkmaz, diyen Şahin, o zaman o seçim bu seçim. Bu dönem Bafralı Milletvekili Adayı Ankara’ya gönderemesek Bafra olarak başımızı önüne koyup düşünmemiz gerekiyor, biz hep nerde hata yapıyoruz diye.

Şahin, zamanın Müstecep iki değerlu büyüğümüzü milletvekili olarak Ankara’ya göndermişti. Doğru Yol ( DYP)Partisinden Sayın rahmetli Erdoğan Sezgin ve Milliyetçi Hareket Partisinden sayın diş hekimi Cemalettin Şimşek bu mahalleden( köyden) Ankara’ya vekil olarak gitmişlerdi.

O zaman diyorum ki, Gün yeğenize kardeşinize evladınıza çocuğunuza vekil yapma yolunda sahip çıkma destek verme zamanı.

Şahin, Vekil olduğumuz da Samsun’u, Baframızı ve Bölgemizi en şekilde güçlü şekilde temsil edeceğim.

Şahin, burada mesele parti düşünmeyelim, burada asıl mesele Bafralı 1. ci sıra Milletvekili Adayı kim varsa onu yetkiyi verin Ankara’ya gönderin asıl mesele bu. Ayağınıza kadar gelmiş olan bu tarihi fırsatı kaçırmamak.

Şahin, Samsun’un, Bafra’mızın ve Bölgemizin haklarını Ankara’da sonuna kadar savunacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın.

İş, sorunlar, problemler ve sıkıntılar çözülür yeter ki istemesini bileceksiniz çözülmeyecek iş olmaz bu yeğenize kardeşinize sahip çıkın, ondan sonra görün bunların hepsi nasıl çözülür halledilir görün.

Seçim zamanı istemediğiniz vekillere Kırmızı kart gösterme zamanı bu seçim, vatandaşının işini sorunu çözecek enerji genç dinamik vekil adayını seçin, bizde Büyük Birlik Partisi olarak enerji genç dinamik aday çıkardı, sizin seçimde göreviniz bu genç dinamik enerji dolu Bahadır Şahin’ni seçip Ankara’ya gönderip, işler sorunlar nasıl çözülür göreceksiniz.

Burda güçlü Vekil olsaydı, kimse Bafra’ya yatırım getirecek yatırımcının iş verenin önüne set değil, çözüm odaklı yolu tercihi ederdi. Bu sorunları da çözeceğiz dedi.

Şahin, takdir sizin biz üzerimize düşeni yaptık milletvekili seçimde bize sahip çıkın Ankara’da güçlü sesimiz ayağımız olsun artık.

Şahin, biz bu yola inanarak çıktık, sizde inanın değerli oylarınızla birlikte olalım bu işe son noktayı vuralım artık diyerek sözlerini tamamladı.

Bunları da sevebilirsiniz