BAŞKAN ADAYI YILMAZ HOCAOĞLU:‘CANİK HALKI ŞAFAK SAYIYOR’

Yeniden Refah Partisi Canik Belediye Başkan Adayı Yılmaz Hocaoğlu, Canik Belediyesi tarafından afişlerinin kaldırıldığını söyleyerek, “Yeniden Refah Partisi’nin sesini duyanları kaybetme korkusu sardı. Ancak halk kararını çoktan verdi. Ne yaparlarsa yapsınlar engel olamayacaklar. 1 Nisan’da Canik’e refah gelecek.” dedi.

Seçimlere sayılı günler kala, Canik Belediyesi tarafından afişleri ve pankartları asıldıkları yerlerden kaldırılan Yeniden Refah Partisi’nin Canik Belediye Başkan Adayı Yılmaz Hocaoğlu, bu duruma tepki gösterdi. Yılmaz Hocaoğlu, “Benim afişlerimin kaldırılması ‘kaybetme korkusu’nun bir işareti. Belediye imkanlarıyla yaptırdığı afiş ve pankartlarını ilçenin her tarafına asanlar, bizim kendi bütçemizle, alın terimizle yaptırdığımız afişlerimizi ve pankartlarımızı kaldırtıyor. Bunu kabul etmek mümkün değil. Canik halkı şafak sayıyor. Şu an seçimi kazanacak en iddialı adayız. Ne yaparlarsa yapsınlar buna engel olamayacaklar.” dedi.

‘ENGELLER ÖNÜMÜZÜ KESEMEZ’
Yeniden Refah Partisi Canik Belediye Başkan Adayı Yılmaz Hocaoğlu ‘nu karış karış gezdiği Canik’te halkın kendisine olan ilgisinin her geçen gün arttığını belirterek, “Mevcut belediye başkanının adaletsiz uygulamaları maalesef bizim üzerimizde de tecelli ediyor. İlçe Seçim Kuruluna AK Parti’nin yaptığı itiraz sonucu alınan karar doğrultusunda köprülerde bulunan pankartlarımızı sökmek zorunda kaldık. Belediye görevlileri tarafından SKM başkanımız bizzat aranarak kalan pankartların sökülmesi için tehdit edilmek suretiyle üzerimize baskı oluşturmak isteniyor. Arkadaşlarımız bu konuda özen gösterip belediye ekiplerine yardımcı olmalarına rağmen, Belediye Başkanından aldığı talimatla düşmanca tavırlar sergilemeye devam eden görevliler, görevini yaparken parti ayrımı mı yapmakta, yoksa seçimin gidişatının farkında olduğu için tek rakibini ekarte etmeye mi çalışmaktadır? Çünkü seçim yasaklarına rağmen diğer partilerin afişleri her yerde durmakta. Yasak sadece bize mi var? Yoksa bu kaybetme korkusu mu? Engeller bizim önümüzü kesemez.” diye konuştu.

‘SAHADA İKİ PARTİ VAR’
Kendilerine defalarca uyarı ve talepte bulunmalarına rağmen gereğinin yapılmadığını belirten, Yeniden Refah Partisi Canik Belediye Başkan Adayı Yılmaz Hocaoğlu, “Herkesin bildiği gerçeğin onlar da farkında. Seçim iki parti arasında geçiyor ve şu anda Canik halkının teveccühü Yeniden Refah Partisi’nden yana. Saha yalan söylemez. Artık sahada Yeniden Refah ve diğerleri var. Bu yüzden boş heveslerle pankartlar üzerinden beyhude bir algı yaratma çabası içerisindeler. Ancak her zaman olduğu gibi halka tepeden bakan bir anlayışla hareket etmekteler. Oysaki halk kararını çoktan verdi. Canik halkı Yeniden Refah Belediyeciliğini başlatmak için şafak sayıyor. Belediye başkanından yetkililerini ve görevlerini adaletli bir biçimde yapmaya davet ediyorum. Zaten 1 Nisan’dan sonra inşallah adaleti biz sağlayacağız. Konunun takipçisi olacağız,” ifadelerini kullandı.
Köksal ÖNER

 

Bunları da sevebilirsiniz