BAŞKAN ADEM VURAL:‘ÖĞRENCİLERİMİZİN MUTLULUĞU GÖRÜLMEYE DEĞERDİ’

 

Samsun İli Fakirleri Koruma Ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Vural, “Derneğimiz 29 Mart 2005 yılında 10 gönüllü arkadaşlarımızla birlikte  bir araya gelerek, Samsun Valiliğimiz oluru ile kuruldu ”dedi.
Samsun merkezi ile tüm ilçelerini kapsayan yardım sever ve hayırsever bir deneğin faaliyetlerini sürdürmekte olduklarını vurgulayan Samsun İli Fakirleri Koruma Ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Vural,“ Derneğimiz vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmadan ve karşılık beklemeden yaz kış gece gündüz hiç ara vermeden 18 yıldır hizmet vermektedir ”dedi.
‘DERECESİNE GÖRE 791 AİLEMİZE YARDIM ETME KARARI ALDIK’
Komsusu aç yatarken, kendisinin karnı tok olup yatanlardan olmadıklarının altını çizen  Samsun İli Fakirleri Koruma Ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Vural, “Derneğimizin kuruluşundan bu güne kadar Bin 5 yüz 20 ailemiz yardım alabilmek için müracaatta bulunmuştur. Yaptığımız titiz araştırmalar sonucunda yoksulluk derecesine göre 791 ailemize yardım etme kararı aldık. Biz bu yola çıkarken ‘insanın en hayırlısı insana hayrı dokunandır’ hadis-i şerifini kendimize rehber edindik. Bugün burada toplanma sebebimiz hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmayan sürekli yardımlarda bulunan ve Türkiye’nin birçok iline yardım eden, Almanya’da yaşayan Samsunumuzun değerli hayırsever  iş adamı ve sanayici Muzaffer Şahin kardeşimiz. bundan 2 yıl evvelde derneğimize 3 bin adet bot ve 3 bin adet mont bağışında bulunarak evlatlarımızı çok mutlu etmisti. Yine bugün Hayırsever Muzaffer Şahin beyefendinin göndermiş olduğu 184 adet bot ve mont, 15 Temmuz Anadolu İmam Hatip Lisesine, 180 adet bot ve montta Canik Proje Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine bağışlanmıştır ”şeklinde konuştu.
‘TOK SIRTLARININ PEK, AİLELERİNİN MUTLU OLMASI GEREKİR’
Yapılan her bir yardımın laiki yerlerine ulaştırmanın huzuru içinde olduklarını işaret eden Samsun İli Fakirleri Koruma Ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Vural, “Bu kış gününde yavrularımızı sevindirmek cennetin kapılarını açmak gibidir. Allah razı olsun, hepimizin bildiği gibi öğrencilerimizden başarı beklemek için karınlarının tok sırtlarının pek, ailelerinin mutlu olması gerekir. Yine aramızda derneğimize sürekli yardım yapan çok değerli hayırsever kardeşlerimiz bulunmaktadır. Bunlardan Muzaffer kardeşimiz gibi yardımlarını hiçbir zaman esirgememektedirler hepsine tek tek huzurlarınızda minnetle ve şükranlarımızla anıyorum. Derneğimiz bu kardeşlerimiz sayesinde ayakta durmaktadır. Gerçek kahramanlar onlardır. Ayrıca içinde bulunduğumuz mülkiyetin sahibi olan Mehmet ve Zafer Köksal kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Sonuç olarak hayırsever kardeşlerimizden yardımlarının devamını diliyorum. Tekrar hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum, sağ olun. İyi ki varsınız ”diye konuştu.
BOT VE MONT DAĞITIM TÖRENİNE ÖNEMLİ İSİMLERDE KATILDI
Dernek binbaşıda düzenlenen bot ve mont dağıtım törenine Canik Kaymakamı Mahmut Halal, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner, İş Adamı Muzaffer Şahin, İhsan Akdemir, İlker Efe, Haluk Tan, Mehmet Akaslan, Sürekli bağış yapan Ahmet Dinçer, Canik Belediyesi MHP Meclisi Üyesi Hüseyin Kılıç,  Canik Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Cevdet Dursun. Canik Karşıyaka Mahallesi Mekke Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Gencay’ın yanı sıra dernek üyeleride katıldı.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz