BAŞKAN AKGÜL YAZ SPOR OKULLARININ AÇILIŞINI YAPTI

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “Yaz Spor Okulları”nın açılış törenine katıldı.

Salıpazarı ilçesinde çocuklar ve gençlerin yaz tatillerini değerlendirmesi ve faydalı aktiviteler yapması, sağlıkla ve güvenle yarınlara hazırlanmaları amacıyla, Salıpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen Gençlik ve Spor Bakanlığı Yaz Spor Okulları açılış programı Salıpazarı Spor Salonu’nda düzenlendi.

BİRÇOK BRANŞTA SPOR İMKANI

Yaz Spor Okulları Açılış programı Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Emniyet Amiri Nevzat Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Samet Kuruçelik, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam, İlçe Müftüsü Kenan Doğru, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, şube müdürleri, dernek ve meclis başkanları ile okul yöneticileri, antrenörler, veliler, gençler ve sporcuların katılımları ile Salıpazarı Spor Salonu’nda yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam ve Belediye Başkanı Halil Akgül yaz spor okulları ile sporun öneminden bahseden konuşmalar yaptılar.

Salıpazarı Yaz Spor Okulları kapsamında basketbol, boks, güreş, tenis, masa tenisi, voleybol, okçuluk, atletizm kurslarının açıldığı ifade edildi.

YÜZME EĞİTİMLERİ DE VERİLECEK

Portatif yüzme havuzunun da kurulumunun yapılmasıyla yüzme branşında da ilçe çocuk ve gençlerine yüzme eğitimlerinin verilmeye çalışılacağı ifade edildi.

Konuşmaların ardından spor branşlarının gösterileri ve spor malzeme dağıtım töreni ile program tamamlandı.

 

Bunları da sevebilirsiniz