BAŞKAN DEMİRTAŞ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN 3 BİN LOKMA TATLISI İKRAM ETTİ

 

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü etkinlikleri kapsamında demokrasi şehitleri için Büyük Cami’nde, cuma namazı sonrası cami cemaatine 3 bin  lokma tatlısı ikramında bulundu.

İlkadım Belediyesi tarafından Büyük Cami avlusuna kurulan stantta,15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişiminde, darbecilere karşı koyarken şehit düşen demokrasi şehitleri için lokma dağıtım etkinliği gerçekleştirildi. Camisi avlusunda vatandaşlara lokma dağıtılırken, bir din görevlisi tarafından şehitler için dua okundu.

“15 Temmuz’u unutturmayacağız”

6 yıl önce bu vatanı bölmek, Türkiye Cumhuriyeti’ni yok etmek için hain darbe girişimine karşı koyan aziz şehitlerimize çok şey borçluyuz diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” 15 Temmuz’daki hain darbe girişimini unutmamak ve unutturmamak zorundayız. O karanlık geceyi aydınlığa çeviren şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Onların anısını yaşatmak, ruhlarını şad etmek için lokma dağıtımı gerçekleştirdik. Bir daha böyle kötü günlerin yaşanmamasını diliyorum.Ruhları şad olsun” dedi.

Etkinliğe, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Garnizon Komutanı Topçu Albay İbrahim Camcı, STK temsilcileri, çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Bunları da sevebilirsiniz