BAŞKAN DEMİRTAŞ HEMŞİRELER HAFTASI’NI KUTLADI

İLKADIM BELEDİYE BAŞKANI NECATTİN DEMİRTAŞ HEMŞİRELER HAFTASI’NI KUTLADI

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş mesleklerini büyük bir fedakârlık ve insan sevgisiyle yerine getiren bütün hemşirelerin 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşireler Haftası kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Tüm dünya ve ülkemizin de içinde bulunduğu bu zorlu süreçte mesleklerini büyük bir fedakârlık ve insan sevgisiyle yerine getiren bütün hemşirelerin “Hemşireler Haftasını” kutlayan Başkan Demirtaş; Hemşirelik mesleğinin insan sevgisiyle yapılan kutsal bir meslek olduğunu vurguladı.

“Sevgi ve saygıya dayanan onurlu bir meslek”

Hemşirelik insan sevgisiyle dolu, yoğun çalışma şartlarını gerektiren, özveri ve sabırla yapılan kutsal ve onurlu bir meslek olduğunda hatırlatan Başkan Demirtaş; Hemşireliği diğer mesleklerden ayıran en büyük özelliği ise sevgi ve saygıya dayanmasıdır. İnsan hayatıyla uğraşan hemşirelik mesleği din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin, birey, aile ve topluma sağlığını kazandırmak ve sürdürmek için çalışır.

Koronavirüsü boyunca sağlık kuruluşlarımızda fedakârca görevini sürdüren tüm hemşirelerimizin insanın en kıymetli varlığı olan insanlarımıza sağlığının kazandırılmasında ve sürdürülmesinde üstlendikleri rol şüphesiz çok önemlidir. İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin sonsuz gayretle mesleğini icra etmeye çalışan tüm hemşirelerimizin “Hemşireler Haftasını” kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz