BAŞKAN DEMİRTAŞ İHTİYAÇ DUYULAN HER NOKTADA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

EKİPLER SICAK ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINI GAYRET VE ÖZVERİ İLE YÜRÜTÜYOR

BAŞKAN DEMİRTAŞ İHTİYAÇ DUYULAN HER NOKTADA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, selin deforme ettiği yollarda sıcak asfaltlama çalışması yaparak vatandaşların hizmetine sunuyor.

Kent genelinde yaşanan sel baskınları sonrası ilçe halkının kullandığı ulaşım ağında bozulan yollarda ekipler sıcak asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yapılan çalışmalarla ilçede bozuk yol bırakmama kararlılığını sürdüren Fen İşleri ekipleri büyük gayret ve özveri örneği sergiliyor. Özellikle mahalleler arasındaki üst yapı çalışmalarıyla ulaşımı kesintisiz ve sorunsuz hale getirmek için çalışan ekipler Yenidoğan Mahallesi Dr.Kamil Caddesi’ndeki ara yolların bağlantısını oluşturan ve bulvar yoluyla birleşen  yolu baştan aşağı sıcak asfaltla kapladı.

“Aciliyet sırasına göre çalışmalarımıza yön veriyoruz”

Şehir genelinde yaşanan sel felaketinin özellikle ulaşım ağında eğimi, yokuşu fazla olan mahalle yollarında önemli ölçüde tahribata neden olduğu kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Selin ardından ihtiyaç duyulan her noktada çalışmalarımızı yoğunlaştırıyoruz. Öncelikle sel taşkınları sonrası bazı yollarımızda bozulmalar oldu. Meydana gelen çukurlar ve göcemeler trafik konforunu olumsuz etkilerken, sürücülerimize de zor anlar yaşatabiliyor. Bu noktada yollarımızda aciliyet sırasına göre havaların düzelmesiyle de sıcak asfalt çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın hiçbir şekilde mağduriyet yaşamaması için azami gayret gösteriyoruz dedi.

Bunları da sevebilirsiniz