BAŞKAN DEMİRTAŞ OKUL ZİYARETRLERİ İLE ÖĞRETMENLERİN GÜNÜ’NÜ ÇİÇEKLERLE KUTLADI

 

EKİPLER 168 EĞİTİM YUVASININ MÜDÜRLÜKLERİNE KUTLAMA ÇİÇEKLERİNİ ULAŞTIRDI

BU ANLAMLI GÜNDE SİZELRİN YANINDA OLMAKTAN MUTLULUK DUYDUM

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, bu yıl da 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde okulları ziyaret ederek Öğretmenlerin bu özel gününü kutladı. Üzerlerinde Başkan Demirtaş’ın gün dolayısıyla mesajının yer aldığı çiçekler sabah erken saatlerden itibaren belediye görevlilerince okullardaki öğretmenlerin odalarına bırakıldı.

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Başkan Demirtaş,öğretmenleri bu yıl da yalnız bırakmadı. Belediye sınırlarında faaliyet gösteren 168 eğitim kurumunun okul müdürlüklerine çiçek göndererek öğretmenler gününü kutladı. Atatürk Anaokulu, Arıburnu İlköğtetim, Mithatpaşa, Yeşilkent Anadolu Lisesi ve Aziz Atik Fen Liselerini ziyaret ederek  jest yapan Başkan Demirtaş, öğrencilerin sevgi seli ile karşılaştı.Minik öğrencilere çiçek ve sürpriz hediyeler veren Başkan Demirtaş, öğretmenler odasına giderek öğretmenlere ellerindeki gülleri takdim etti. Bir süre öğretmenlerle sohbet etti.

“Sizler için ne yapsak azdır”

Siz öğretmenler bizler için çok önemlisiniz. Geleceğimiz sizlere emanet. Sizler için ne yapsak azdır. Emekleriniz için yürekten teşekkür ediyorum diyerek eğitimcilere hitap eden Başkan Demirtaş,” Bugünün anlamını hepimiz çok iyi biliyoruz. Öğretmenlerimiz gerçekten kutsal bir görevi yerine getiriyor. Bu anlamlı gününüzde yanınızda olmaktan mutluluk duydum. Toplumun mimarı, geleceğimizin yol göstericisi fedakâr öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor, başöğretmenimiz Atatürk ile şehit öğretmenlerimizi ve sonsuzluğu uğurladığımız öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

 

Bunları da sevebilirsiniz