BAŞKAN DEMİRTAŞ PERSONELİNİN ZABITA HAFTASI’NI KUTLADI

KAMU HİZMETİ OLARAK ZOR BİR GÖREV İCRA EDİYORSUNUZ

Zabıta Haftası nedeniyle İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli ile bir araya gelen Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, müdürlükte görev alan tüm personelin haftasını kutladı ve görevlerinde başarılar diledi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası sebebiyle Zabıta Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda bir araya gelerek Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 196. Yıldönümünü kutladı.Başkan Demirtaş zabıtanın devletin kolluk kuvvetleri arasında yer aldığını ifade ederek zor bir görev icra ettiklerine vurgu yaptı.

Zabıta personeliyle kahvaltı yapan ve Zabıta Müdürü tarafında çiçek takdim edilen Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, zabıta personelinin zorlu bir görev yürüttüğünü dile getirerek  sizler vatandaşlarımızın mutluluğu için sağlıklı ve güvenli bir yaşam alanı için belediye arasında köprü görevi görüyorsunuz.Özellikle zabıta olarak çalışan mesai arkadaşlarımızı çok önemsiyoruz. Sebebi şu. Belediyemizin direk vatandaşla temas eden dışa açık yüzü sizlersiniz. Onun için göreve geldiğimiz günden bugüne kadar hepinizin gayretleriyle vatandaşımızın memnuniyetinin giderek arttığı bir çalışma dönemi geçirdik. İnşallah bundan sonraki sürelerde de aynı şekilde vatandaşımızı memnun edecek, yanlışa yanlış dur kardeşim, doğru olanı da böyle yap diyeceğimiz bir çalışma anlayışı ile hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

“Kamu hizmeti oldukça zor bir hizmet”

Zabıtaların dışarıda sergiledikleri her türlü davranışın belediyenin imajını yansıtması açısından çok önemli olduğuna da vurgu yapan Başkan Demirtaş,”Tabii ki kamu hizmeti oldukça zor bir hizmettir. Kendi psikolojinizi, olumsuzluklarınızı işinize yansıtmayacaksınız. İnsani özelliklerinizi ve zaaflarınızı geri plana atacak ve güler yüzle işinizi yapacaksınız.İlçe halkının huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden canla başla İlkadım sokaklarında çalışan, zabıta arkadaşlarımızın ve müdürlüğümüzün bu özel haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Zabıta Müdürümüze de böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiği için teşekkür ediyorum” dedi.

Kale Kafe’de yapılan toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar ve İlkadım Belediye Zabıta Müdürü Şeref Sarı da eşlik etti.

Bunları da sevebilirsiniz